Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malineczka023

i mamy nowy dzien:)witam was w piatek:D

Polecane posty

Gość malineczka023
aktualnie sprawa jest w toku:):):) jak pisałam dłuzej tam nie wytrzymam:) i tak za długo:P:P:P

Gość czarny chlebb
malineczka023 czy chodzi Ci o MLM-y, że nie słyszałaś, aby tam ktoś konkretnie zarobił? Możesz się wybrać np. do Wrocławia, tam jest dużo osób, może po prostu mieszkasz we wschodniej części Polski? tam statystycznie nie ma osób, które sporo zarobiły, przynajmniej w FM group. ps. dopiero pierwsza w nocy, a juz wszyscy spia?

Gość malineczka023
gdyby babcia miała wąsy a słyszałaś, żeby ktoś kto tam pracuje mówił, że to praca do d**y za marne grosze? taaaaaaaa to juz słyszałam od wielu osób:)

Gość malineczka023
tak chodziło mi o MLM-y niby jedna wielka sciema i tyle

Może właśnie dlatego, że nieszka na wsch. Polski, to szuka czegoś gdzie można odpowiednio zarobić? Jeszcze powiedz, że musi się przeprowadzić do Wrocławia, stworzyć odpowiednią grupę znajomych i ewentualnie może zacząc zarabiać. Ale nie zapomnij dodać, że na początku tak jak wszędzie będzie jej cięzko i dopiero z czasem... i tak dalej. Takie pierdoły to ty wsadź sobie w nos (bo dupa się gwiazdkuje) ;-0

Gość czarny chlebb
gdyby babcia miała wąsy nie bede Ci nic wciskal, jest bardzo duzo osob, ktorym nawciskano, ze nic sie nie robi i ze jest kasa i w ogole git. Ale nie ma tak fajnie, te osoby czekaja, a tu sie jakos samo nie zarabia... i po 2 latach maja 50zl:) sa tez osoby, ktore pracuja po 25+ godzin/tyg. i po 5 latach maja te kilkadziesiat tys/mies. mowisz, ze same sie brzydkie wyrazy gwiazduka? zaraz sprawdze, czy to nie kolejny wkret, typu 'wpisz swoje haslo i sie samo gwiazdkuje': kurwa!

Gość malineczka023
oj zboczyła konkretnie:P a jednak te całe MLM-y nie dla mnie nie od dzis wiadomo ze zarobic tam nie idzie... no wypadałoby isc spac ale no co zrobic kiedy sie wcale spac nie chce...kaffe lepsze:P

Gość czarny chlebb
z Wroclawiem chodzilo o to, ze tam jest w kij osob, ktore moga sie posmiac z pensji prezesow firm, (FM to firma z Wroclawia, powstala w 2004r) A co slysze na wschodzie? "Ja nie wierze w takie rzeczy" - nikomu nie karze wierzyc, mozna przyjechac i zobaczyc;) ale to prawda - cholerny offtop sie robi

Gość malineczka023
Dwukropek i duze P i masz jezora:P

Gość czarny chlebb
kogo nazywasz 'buźką z jęzorem'? chyba : P :P

Gość malineczka023
Ciebie:P:P:P kurcze juz mi sie chyba brak snu odbija:D

Gość dani250:)
skoro piatek to ja bym drina proponował:)

Słuchaj chlebuś - Ty tam robisz to, co robisz i na tym zarabiasz i jest ok. Ja tutaj robię coś kompletnie innego i tam u ciebie nie sprzedałabym tego za cholerę. Więc wniosek, że każdy robi to, na co klimaty mu pozwalają... Np. ikony i rzeczy wsch-ukraińskie z zahaczeniem i wczesno bizantyjskie tam nie mają wzięcia, a tutaj idą jak woda z przerwanego wały na Wiśle...

Gość czarny chlebb
Od początku wiedziałem, że to spisek, z tymi buźkami. Wszyscy przeciwko mnie! :P Jakie inne ciekawe buźki są jeszcze w repertuarze?

Gość malineczka023
chlebus dałam linka:P tam masz wszystko:D

Gość malineczka023
dani mamy cały weekend na to:D gdyby babcia miała wąsy...no przydałoby sie ale checi zero:)

Gość malineczka023
no nie ma ale moze w przyszłosci bedzie:D

Gość czarny chlebb
gdyby babcia miała wąsy masz rację, dla każdego coś dobrego. Każdy powinien robić to, w czym czuje się najlepiej. Ja osobiście nie lubie systemów MLM, za to, że trzeba coś kupić, aby dostać wypłatę. Ale kapitał zakładowy na firmę z nieba nie spadnie...