Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZIELONA W TEMACIE

za którym razem zobaczyłyście upragnione 2 kreski ???

Polecane posty

Gość xxxxxxyyy
Syn:) juz nie w ciazy - ma 11 lat:), a potem jeszcze jeden syn - niespodzianka i corcia tzw. strzal w dziesiatke - raz a dobrze:D

ja zobaczylam 2 kreski na dwoch testach przy dwoch ciazach- nie kupowalam testow co miesiac jak wariatka... dopiero jak mi sie okres spoznial

Gość u nas to wyszlo celnie za pier
wszym staraniem. strzal celny, zrobilam test po tygodniu ale byl negatywny i zrezygnowana stwierdzilam,ze sie nie udalo.. jednak okolo spodziewanej miesaiczki juz czulam bol piersi,ciagniecie od pachy i sie powaznie przerazilam... powtorzylam test w dzien kiedy powinna byc miesiaczka, i byl pozytywny! druga krecha nie byla mega intensywna,ale byla widoczna :) ile autorko masz lat? radze podejsc do plodzenia dziecka wyluzowanym, radosnie i bezstresowo. to pomaga. a nie, ze teraz trzeba to dawaj. powodzenia!

Gość kasiiiiiik
kiedys lekarz mi powiedzial- DZIECI SĄ DLA TYCH, KTÓRZY ICH NIECHCĄ " miał racje. bo jak sie staraliśmy to lipa wychodziła ;/ a jak juzto olałam i serio wkręciłam sobie że niechce dziecka ze mam czas.. szybko zaszłam w ciążę :) życze powodzenia !:)

Mam 23 za tydzien w następną sobote stuknie mi już 24 .... a wy ile lat mieliscie jak zaczełyście się stara I już zaszłyście ?? Pozdrawiam

Gość ja 2 razy
zaszłam w ciążę za pierwszym podejściem. Córkę urodziłam mając 26 lat, teraz mam 30 lat i jestem we wczesnej ciąży

Gość thaisse80
Ja zaszlam po 4 latach staran- coreczka:)) Chcialabym jeszcze drugie dziecko ale jak bedzie okaze sie.

Gość Panikara jakich mało
Ja zaszłam po półtora roku starań (choć nie były to starania typu liczenie dni, seks koniecznie w określonych dniach, testy owulacyjne, i tak dalej), po ilu zrobionych testach- nie pamiętam, ze cztery pewnie, pieć ;) W cyklu kiedy się złamałam i zamówiłam testy owulacyjne - miesiaczka nie przyszła :D Rozpoczęłam nową pracę, miałam mnóstwo stresu, nie myślałam kompletnie o ciąży - i właśnie w pierwszym miesiacu w którym kompletnie zapomniałam o dziecku- zaszłam w ciążę A nie wiem nawet czy kochalismy się ze trzy razy w całym cyklu wtedy

Gość //czekoladka//
ja zaszlam za pierwszym razem ale bylam b. mloda. To tez zalezy od wieku wiadomo ze im pozniej tym wiecej bardziej trzeba sie starac:P A ile masz lat?

Gość ale Wam kobietki zazdroszczę
my staramy się już 8 lat i nic:( Dodam,że obecnie jesteśmy w trakcie przygotowań do in vitro, bo czas ucieka i jesteśmy coraz starsi... Dodam,że nie stwierdzono u nas żadnej przyczyny!!!!

Gość Baśka Kornelia
Ja pierwszy test zrobiłam jakiś tydzień po ślubie. wynik był pozytywny :) Miałam 18 lat i gdy oznajmiłam zdumionym rodzicom, że jestem w ciąży, pierwszą reakcją było "to dlatego tak szybko do oltarza pobiegliście"! A my zrobiliśmy to z miłości, nie wiedzielismy, że zostaniemy rodzicami. :) A gdy zaczeliśmy się starać kolejny raz, dopiero drugi test wyszedł pozytywnie :)

Baśka Kornelia ... to bardzo szybko mamą zostałaś ... a jakie miałaś obiawy ?? Bylas pewna ze dostaniesz okres w terminie I wszystko na to wskazywalo???

Gość pips ewakuacja
"obiawy", ja pierd*le... :-O