Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzio he

zdrada

Polecane posty

Gość juzio he

witam wszystkich chce przedstawic naprawde ciekawy rodzaj zdrady o ktorym moja kobieta od dlozszego czsu ponad roku zdradza mnie w dziwny sposob,Zaczelo sie to pod koniec roku zaszlego.bylem ztrasznie rozbity walczylem o jej dobro tlumaczylem ze ja kocham i takie mile rzeczy,ale cos mnie natchnelo do rozmyslania ze ktos prawdopodonie jest a ja o tym wiem,nie potrzebnie walczylem tylko to zniszczylo mnie i moje uczucie,wyrzucila mnie w domu zaraz na poczatku lutego zeszlego roku bo widocznie jej przeszkadzalem,to byl wieczor,a rano przyszedlem po psa o 5,,30 rano jak ona wstaje do pracy,wyobrzcie sobie ze kiedy otworzyly sie drzwi to ona jak nigdy nie widzialem byla swieza jak by w ogole nie spala,a ja czolem obcego w domu,po jakims czasie czesto i gesto widzialem ja z jakims kolesiem ale do konca nie wiedzialem kto,jakos sie to uciszylo,przyszedl kwiecien,zaczelismy od kawy rozmow i gierek milosnych to masaz to buzi,i zaczelo sie od wieczorku do rana i od rana juz do rana i tak zostalo do grudnie roku 2010 a 2011 jak pojechalem do pracy zaczelo sie to powtarzac wten sam sposob,nie powiem ze nie jest mi smutno ale 3raz do tego samego blota nie wejde,Czy ktos z was ma jakas teorie na to podejscie do zycia?czy ktos podpowie mi jak moge sie od tego uwolnic i stawic czola z mojej strony?zeby to teraz ona poczola respekt i podjela walke?

Gość juzek znajdz se inna babe
gdzie masz jajca?:o

Gość facet nie badz
jak cieple kluchy wydaje mi sie ze ona do ciebie wraca jak z tamtym jest cos nie halo podziwiam twoja naiwnosc. Gdzie masz jaja????