Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

czy ktoras z was rodzila w szpitalu w pyskowicach? powiedzcie mi prosze jak tam jest i czy daja znieczulenie i co sie do tego szpitala bierze...bede wdzieczna

Gość elaelaaaa
RODZIŁAM TAM !!!! i nie żałuje!!! poleciła mi znajoma bo chcialam rodzić w Starych Tarnowicach. Najlepiej wejdz sobie na strone RODZIC PO LUDZKU tam jest wiele komentarzy,m.in mój :) Znieczulenie jest, ale miesiac wczesniej musisz zrobic wywiad wiec najlepiej zadzwonic i umówić sie z położną a ona cie dalej skieruje, ja właśnie chciałam znieczulenie ale jakos dałam rade bez :) Do szpitala bierze sie jedynie swoje rzeczy czyli pidzama,kapcie,reczniki itp Dla dziecka nic!!!!! dopiero ubranka w wypisie do domu.Mozesz wziasc pampersy ale dopiero w drugiej dobie można zakladać po w pieluszkach tetrowych lepiej rozpoznaje sie pierwszą kupke.

Gość elaelaaaa
a ja k tam jest???? Ginekologia okropna i pokój przjeć obleśny!!!! ale nie strasz sie bo już na porodówce jest tak miła domowa atmosfera że aż sie nie chce stamtad wychodzić!!!! Przepiękne pokoje!!!kolorowe,wygodne łóżka, specjalny fotel do karmienia, czysto!!!łazienki w pokojach, dobre jedzenie :) dzieci ubierane są w ubranka a nie gniecione w rożkach! jest idealna temp w pokojach, siostry przyjazne, pani dr dragon (chyba tak ) jest wspaniała!!! robi dla mam specjalne apele w których wszystko tłumaczy o dzieciach.odpowie na każde pytanie!no po prostu czulam sie tam jak w prywatnym szpitalu!!!!

a czy moj partner bedzie mogl byc przy mnie przy porodzie? i jak to jest pozniej...jest sie na sali z dzieckiem przez caly czas i partner tez moze byc? ilu osobowe sa sale? i czy podczas porodu jest ciagla opieka poloznej? a po porodzie sama sie opiekuje maluszkiem czy polozna pomaga...? i jeszcze jedno:) jakie sa rodzaje porodu w tym szpitalu? pytam was poniewaz mam bardzo daleko i po to tylko by sie tego dowiedziec to nie mam ani sily ani czasu bo jestem przed porodem i musze ciagle lezec:( prosze o odpowiedz

Gość gość
Ja polecam Knurów sama rodziłam tam tydzień temu :)

Gość matyna pe443
w pieluszkach tetrowych lepiej rozpoznaje sie pierwszą kupke. o co w tym chodzi? smółka jest ciemna wiec chyba na pampersie tez bedzie ja widac. hmmm

Jak jest... jak dla mnie dobrze. Lekarze i pielegniarki sa super mili. Jedyny minus nie jedz dzien po terminie bo cie beda trzymac jak mnie czyli dopiero 15 dni po wywolywali i w koncu na cc sie skonczylo. Ale zanim sie zdecydowali maz mogl byc ze mna normalnie przy porodzie tylko musi sie przebrac w czyste ciuchy i kapcie. zeby nie wchodzil w tym czym przyszedl z domu. Potem na sali mogl ze mna byc caly czas normalnie. Ja prawie dwa dni lezalam wiec polozne ubieraly malego i przewijaly ale pieluszki swoje mozesz miec hmm i wcale nie po drugim dniu tylko normalnie ja nie bylam w stanie przewijac po cesarce sama dlatego dopiero jak wstawalam zakladalam juz swoje pieluszki nie tetrowe. Co masz zabrac wszystko dla siebie wiadomo recznik itp podklady na lozko i te wielkie podpachy :P dla dziecka w zasadzie nic jedynie pieluszki i chusteczki do pupy...

Gość gość
podnosze