Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jerry Springer

Najlepszy show wszechczasów

Polecane posty

Gość Jerry Springer

Kocham program potyczki Jerrego Springera -nie ma sobie równych! Dlaczego w Polsce nie potrafią zrobić dobrego talk show, tylko co najwyżej jakiś Kuba Wiejski czy tam ktoś... Może dlatego, że polacy nie mają za grosz stylu, ani wyobraźni. Z pewnością brakuje im też inteligencji.

w Polsce tego nie zrobią bo tu mamy nieco mądrzejszy naród :D

zauważ, że w rozmowach w Toku ludzie są ucharakteryzowani, zmieniają dane i głos :D więc o programie typu springer możemy zapomnieć xD

Gość Jerry Springer
Ludziom w Polsce brak odwagi cywilnej, by bez zmiany głosu czy innego kamuflażu móc rozmawiać o poważnych problemach. To wszystko kwestia otwartości i kultury osobistej, której w Polsce nie ma.

Gość huigikkl
A ja tam lubię ten show, zawsze się tam coś dzieje, niemożna się nudzić.

Gość w programie potyczki Jerrego S
w programie potyczki Jerrego Springera,nie ma niczego interesujacego.wszystko jest tam na jedno kopyto,wedlug mnie.

Słyszałam, że ten pan jest Polakiem, jego rodzina pochodzi z powiatu szczecineckiego w województwie zachodniopomorskim:)

oblubienica z tego co ja wiem to on żydem jest.... to nie jest tak, że ludziom brakuje u nas odwagi, tylko inni patrzą na to krzywo.

ooo sprawdziłam dokładnie... jego rodzice to byli żydzi, ale faktycznie mieszkali w Szczecinku

zauważ, że w rozmowach w Toku ludzie są ucharakteryzowani, zmieniają dane i głos bzdura moja sasiadka była ze swoim problemem w rozmowach w toku

campari zależy o czym opowiadała ta sąsiadka. Większość ludzi się maskuje jak jest jakiś nieprzyjemny temat.

campari ja w tej chwili uogólniam ;) w większości wstydliwych tematów ludzie mają charakteryzację ale nie mówię, że wszyscy ;)

Bellik a mi się zdaje że u jerrego springera to raczej wszystko kit nie wierzę zeby tylu amerykanów było aż tak durnymi ludzmi

Dla mnie w tym programie nie ma nic interesującego. Pomijając, że wszystko jest ustawione, to ten program jest tak wulgarny, że aż razi. A do pruderyjnych ludzi nie należę.

Najbardziej mnie śmieszy, jak dwie tłuste babska, z dupami jak szafa, bija się o jednego facecika - wątłego i chudziutkiego:D

i do tego pokazuja te swoja wielkie obwisłe cyce takie uszy spaniela masakra jakaś

campari szczerze mówiąc to mi też się wydaje, że to wszystko jest ustawione :D Być może na początku było to prawdziwe, ale teraz to chyba nie.... chociaż Ci ludzie tak dziwnie wyglądają w tym programie, że cholera ich wie :D Sama patologia xD Sama nie wiem co o tym sądzić .....

a z drugiej strony kiedyś oglądałam na jakimś kanale discowery czy jakims podobnym dokument o tych programach jerrego i on tam z tego co pamietam opowiadał jak kieds popełniła samobójstwo jakaś kobieta bo w tym własnie programie dowiedział się że jej mąż z siostrą ją zdrazdzał

też bym popełniła w takiej sytuacji samobójstwo xD