Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona24

Plastry czy zastrzyki antykoncepcyjne?

Polecane posty

Gość zdziwiona24

Brałam pigułki Midiana bardzo źle sie po nich czułam spadło mi libido nie miałam orgazmu odstawiłam tabletki. I tak się zastanawiam plastry anty czy zastrzyk?? Boję się że po zastrzyku będą te same efekty uboczne.Ile taki zastrzyk mniej więcej kosztuje??

Gość ghjhghytrrrr
trzymaj sie z dala od zastrzykow-mialam tylko dwa...zmiennosc nastrojow,stracilam polowe wlosow,przytylam strasznie...od roku hormonow nie powinno juz byc w moim ciele a ja nadal walcze o regularny okres,do teraz ciezko idzie gubienie kilogramow,pojawilo sie owlosienie na twarzy tez mnie ostrzegano ale myslalam mi to sie nie przytrafi i moge zawsze zrezygnowac...no i na 3 zastrzyk juz sie nie zdecydoalam...co z tego jak od ponad roku nie moge doprowadzic mojego organizmu do ladu

Gość lolololoolololol
bardzo polecam plastry :) przez pierwszych pare dni bedziesz sie średnio czuła , ale potem wszystko do normy wroci ;) ja aktualnie koncze 2 opakowanie i jest świetnie, w przeciwienstwie do tabletek nie spadło mi libido, organizm nie zatrzymuje wody, nie przytylam za to piersi mi urosły:) a na orgazm tez nie narzekam:)

Gość lepiej nie brać hormonów
każde szkodzą na swój sposób nawet jak się dobrze czujesz.

Gość lolololoolololol
tak naprawde wszystko co nas otacza jest szkodliwe;) nie tylko hormony;p plastry przynajmniej omijaja przewód pokarmowy, oraz nerki a hormony bezposrednio są wchłaniane do krwioobiegu . Okresu to w ogole nie czuje :)