Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciierpiąca

Nawracające zapalenie pęcherza... Co robić ? ? ?

Polecane posty

Gość ciierpiąca

Zacznę od tego że zapalenie pęcherza w ciągu 8 miesięcy miałam już około 15 razy.. Na początku chodziłam do lekarza rodzinnego, później dostałam skierowanie do urologa... Ten przepisał mi reklamówkę tabletek i powiedział że za miesiąc mam się zgłosić do szczepienia... Jednak pomimo brania tych leków znów dostałam zapalenie pęcherza... Trwa od wtorku i boli jak nigdy... Wczoraj po raz kolejny byłam u urologa... Przepisał mi kolejne tabletki - nie pomogły... :( Teraz zwijam się z bólu.... Co robić... ? ? ?

Gość ciierpiąca
Proszę pomóżcie mi, już nawet lekarz powiedział mi "W takim razie ja nie wiem co Pani jest. Do Widzenia." :(

Gość Querta
uprawiasz seks? Masz stałego partnera?? Wiesz ze to oni tez powinni poddac sie leczeniu?? zapalenie pecherza przenosi się równiez droga płciową

Gość ciierpiąca
Tak, mam partnera. Za 1,5 roku bierzemy ślub. On nigdy nie skarżył się na pęcherz etc...

Gość miałaś robiony pośiew moczu
?? u mnie po posiewie wszystko sie wyjaśniło. też miałam ten problem, ale dobrano mi po posiewie odpowiednii antybiotyk i od 3 lat mam z głowy problemy z pęcherzem:) najpierw dostałam od lekarki rodzinnej antybiotyk w saszetkach który się rozpuszcza i pije na noc, przez całą noc nie mozna oddawać moczu, musi sie utrzymać w pęcherzu do rana. to są 3 saszetki i zapłaciłam za nie ok 100zł. potem urolig przepisał jeszcze inne, i mam z głowy:)

Gość ciierpiąca
Miałam robiony posiew, tylko jakiś inteligentny lekarz zrobił mi go w trakcie brania antybiotyku... - i wszysto było okey... Biorę teraz leki za 180 zł... i nie pomagają:( Już zwijam się z bólu... to już 4 dzień:(

Gość chlop cie zaraza!!!!!!!!
to tak jak z grzybica pochwy,chlop zaraza a nie ma objawow,podobnie z bakteriami powodujacymi zapalenie pecherza u kobiet,przelecz chlopa!!!

Gość popeieram przeleczyc trzeba
tez parnera mimo ze nie ma objawow ty sie wyleczysz a on na siurku wprowadza ci kolejne bakterie zamkniete kolo