Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nha

Wiązana czy zapinana...

Polecane posty

Gość Nha

Jakie sukienki miałyście lub będziecie miały na Waszych weselach... zapinane czy wiązane gorsety? Myślicie że ma to jakieś znaczenie? jeśli chodzi o trzymanie się sukienki.. która opcja lepsza? Bo podoba mi się sukienka na zamek i boję się czy będzie się dobrze trzymać, sznurowanie jednak zawsze można poprawić... Jak myślicie?? Pozdrawiam ;)

Gość pinakollada
Jeżeli będziesz miała dobrze dopasowaną suknię to zamek będzie ją dobrze trzymał. Moim zdaniem to jest pewniejsze zapięcie, bo sznurki gorsetu zawsze gdzieś mogą się poluzować czy nawet rozwiązać. Ja miałam suknię na zamek (oprócz niego pod zamkiem był taki szeroki pasek na hafki, a na zamku ozdobne guziczki) i nie narzekałam.

Gość nawet taniej
Ja miałam na wiązania a pod wiązaniem było jeszcze takie mocowanie na guziczki. Nic się nie poluzowało ani nic. Wg mnie wiązanie jest ładniejsze plus można coś podregulować bo waga lubi skakać tuż przed ślubem.

Gość iwona-----
Wiązania są niemodne tak samo jak gorsety

Gość TYLKO WIAZANIE
dlatego ze sukienke dopasujesz idealnie do figury mozna pieknie w talii zwiazac i wydobyc z PM piekna kobiete szczupla talia i piekne okragle ( nie grube) biodra to jest to a w tych na zamek niestety nawet po przerobkach takiego efektu nie bedzie i ja mam suknie wiazana mam kobieca figure a w tych na zamek wygladalam jak klocek niepotrzebnie suknia zakrywala sylwetke uprzedzam zeby nie bylo ze tluscioch ze mnie i wiazaniem chce zbedne kg scisnac - nosze 34 rozmiar

Gość sfsgdrhtgrfhgfyh
gdzie ty masz kobieca figurę przy rozmiarze 34 chyba w marzeniach

Gość TYLKO WIAZANIE
sfsgdrhtgrfhgfyh tak sie sklada ze jestem niska i w 34 wygladam normalnie pozatym mam szczuplutka talie dzieki temu duze wciecie i kragle biodra plus piersi miseczka D takze sorki ale jak ty nie nazywasz tego kobieca figura to ja nie wiem czym niby ma byc taka kobieca figura

Gość TYLKO WIAZANIE
P.S. ja tam jestem zadowolona ze swojej figury ale suknie wiazane polecam tez pania ktore maja "kilka kg za duzo" wiazaniem zawsze mozna scisnac ukryc cos i wymodelowac sylwetke

Gość sipsi
miałan na zamek , w ostatnim tygodniu schudłam i musiałam cały czas sukienkę podciagać co nie fajnie na fotkach wyszło :)

ja miałam sznurowaną i byłam bardzo zadowolona :) absolutnie nic się nie poluzowało :)