Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shylaaaaX

Dlaczego mezczyzni tak mnie traktuja???

Polecane posty

Gość shylaaaaX

Jestem z tego co nie raz słyszałam bardzo ładną dziewczyną, mam duze piersi , ubieram się kobieco ale nie kurewsko i przedewszystkim szukam milosci i jakiegos wybranka rozpaczliwie:( i gdy juz spotykam sie z jakims staram sie byc miła usmiechnieta itd ale oni dążą tylko do sexu... przyznam sie ze teraz bardzo rajcował mnie pewien chlopak i bardzo chciał sie przytulac całowac juz na naszym 1 spotkaniu (znalismy sie z widzenia) prawil mi komplementy jaka to nie jestem piekna itd i doszlo do tego ze zrobilam mu loda ..... i nagle przestal sie odzywac , pisac, dzownic..... czuje sie porzucona i wykorzystana , a jestem osoba bardzo sexualną i mam duzy popęd ale sama nigdy nie zaczynam takich rzeczy.....dodoam ze wiem ze ten chlopak to byl ponoc taki 'wyrywacz lasek' i pewnie niejaedna taka jak ja mial bo jest przystojny bardzo i ustawiony ale to nie tak ze polecialam na kase bo nic od niego nie wyłudzałam..... myslalam ze skoro takie mile rzeczy mi mowi na poczatku pisal i dzwonil czesto to ze jakos go oczarowałam i to ze doszło miedzy nami do takiej sytuacji nie przeszkodzi w dalszym spotykaniu..... ehhh sama nie wiem o co w tym wszytskim chodzi..... najgorsze ze teraz płacze i nie wiem co robic :(:(:(

Gość panmogo...
0/10 skończyłem czytać na "loda.."

Gość shylaaaaX
nie jestem tez pusta jak niektore lalae , lubie porozmawac na rozne tematy dodoam ze to raczej on nie byl zbyt rozmowny i moje proby rozmowy z nim konczyly sie na tym ze mowil 2 zdania i dalej nie wiedzial jak kleić rozmowe.;/

Gość uznam
już nikomu o tym nie opowiadaj , masz nauczkę i na przyszłość poszukaj normalnego faceta , skoro chciałaś to zrobiłaś, chyba bez przymusu było ?

"prawil mi komplementy jaka to nie jestem piekna itd i doszlo do tego ze zrobilam mu loda ..... i nagle przestal sie odzywac , pisac, dzownic...." I Ty sie dziwisz bejbe, na pierwszym spotkaniu nie strzela się pały. :O 🖐️

Powiem tak: Jeżeli chcesz porozmawiać z świeżo poznanym facetem, a rozmowa się "nie klei", tzn. że gość jest pusty. Twój monolog trwa, a on po prostu zastanawia się: "Będzie seks czy nie ?"

tak samo mam autorko,chyba tacy już sa faceci po prostu i nie pozostaje nam nic innego jak tylko sie do tego przyzwyczaic:P

Gość nigdy nie byłem aniołem
nie dziwie sie takim gosciom,jesli maja pustaka przed soba,który gada i ciagnie druta

Gość Mała misia:)
Autorko a ile ty masz lat?

Jedno mnie intryguje w tej historii. Zrezygnował z darmowych lodów już po jednym razie ? Powinnaś popracować nad techniką.

Gość shylaaaaX
WALERIA miałas tak ??? opowiedz mi o tym.... dodoam ze znalam go troszke wczoesniej ale to byla znajomosc ograniczajaca sie do 'czesc' i poprostu ze on wiedzial ze ja to ja a ja ze on to on :O zle mi z tym bo bardzo mi sie on podoba mam 19 lat ....

Gość shylaaaXX
halooooooooo niech sie ktos odezwie !!!!!

Gość cvbcvbc
dlaczego ? bo jesteś głupia jak but mojej sąsiadki

Gość IMO13251
@panmogo... "0/10 skończyłem czytać na "loda.." Hahahahaha! Nie tylko Ty. :D

Gość zranionaxyx
Ja niestety mialam podobna sytuacje... otoz spotykalam sie z chlopakiem od okolo 5 misiecy chemia miedzy nami byla ogromna i jakos po 3-4 miesiacach doszlo do sexu oralnego. Sytuacja sie powtorzyla miesiac pozniej i wtedy zrobilam mezczyznie tzw 'loda' wydalo mi sie to naturalne chcialam sie w jakis sposob odwdzieczyc...z tym ze po tym wydarzeniu sluch po nim zagina ...zranilo mnie to okrutnie...poczulam sie jak niechciana lalka...dodam tylko tyle ze nie jestem kobieta ktora latwo oddaje sie milosci i w swoim zyciu mialam tylko jednego partnera ... niestety po tej przygodzie zostalam zniechecona do tego typu pieszczot...

Gość rererere
bo facet za 1szym razem daje do possania zeby sprawdzic czy w ogole ciagniesz a za 2gim - bo skoro jest okazja to czemu nie? warto powtorzyc, to nic nie kosztuje go prszeciez... 3-ciego razu zwykle nie ma. Laski ja tez mam jakis tam poped i nie spotkalam poki co ksiecia na bialym koniu, ale nie o to chodzi. Sprobujcie znalezc jednego partnera na stale do seksu, moze to nie bedzie milosc i fajerwerki, ale wazne zeby byla chemia i nie skakac z kwiatka na kwiatek skoro was potem boli jak faceci was traktuja. Zeby po lodzie facet sie odzywal to ja bym radzila nie robic tego loda na pierwszym spotkaniu... Sa jakies psychotropy ktore pozwalaja sie opanowac (to nie zlosliwosc, moj kolega z oddzialu zaczal je brac tylko dlatego, ze gwalcil i bylo mu juz glupio z tego powodu. Dostal antydepresanty i mu sie odechcialo) Po drugie zauwazylam ze jak sie powie facetowi po seksie, ze boicie sie ze on sie juz nie odezwie, to faceci sie zawsze odzywaja. To sprawdzony sposob, zawsze dziala. W kazdym razie do drugiego loda..

Gość a mi kiedys:(
jestestyu anonimowa, pokaz cycki -nikt sie nie dowie, ponoc masz fajne- dowartosciuje Cię

Gość Nie idź za instynktem
tylko za rozumem bo potem jak widzisz tak to się kończy.

Gość shylaaaaX
Tańczę nago z ogórkiem w kawowej dziurce przed audytorium złożonym ze szminek,kredek,pomadek i podpasek👄

Gość rererere
popieram!