Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liza@22

Opowiadajcie straszne historie które znacie

Polecane posty

Gość Liza@22

Te które przydarzyły się tobie ,twoim przyjaciołą lub zasłyszane gdzieś . Na wszystkie straszne tematy ,duchy,paranormalne zjawiska

Gość Dziewczyna..
dziewczyna byla bardzo zakochana w pewnym chlopaku :) poszla do szeptucha by rzucic na niego czar, gdyz nie byla nia zainteresowany.... po 3 tyg. juz byli razem... po 1,5 roku, zaczal ją przesladowac, dzwonic o 3 w nocy, sprawdzac, byc zazdrosny... zostawila go...a on.... popelnil samobojstwo...

Gość Liza@22
przyjaciołą to imie mojego psa który jest obecnie moim partnerem seksualnym :O

Gość Liza@22
Głupie podszywy,ja słyszałam historię o dziewczynach które wywoływały duchy,po seansie w jedną z nich naprawde wsptąpił jakiś demon,egzorcysta musiał go wypędzać a po tej całej historii dziewczyna załamała się nerwowo i jest w szpitalu psychiatrycznym,złamane życie

Gość moze wiecie cos o tym
Podczas snu widzisz swoje cialo, stoisz na stalym gruncie krzyczysz ale nikt nie slyszy, widzisz jak Twoje cialo lezy i cos po nim chodzi cos wstretnego ale nie wiesz co to jest, bierzesz telefon i swiecisz latarka po pokoju w tym momencie sie budzisz,i widzisz ze stoisz kolo tego lozka ze nie spalas.. wiec o co w tym chodzi?

Gość spoko kolo
anty lewy to po co czytasz wypowiedzi innych ? Chyba to Ty jestes popier**** :D:D