Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyszek35

spotykam sie z nia w weekendy a ona chcialby sie tylko ze mna bzykac...

Polecane posty

Gość zbyszek35

ja potrzebuje tez czulosci...tak bardzo chcialbym jej opowiedziec o mojej pracy...nie chce jej caly czas bzykac, no moze raz w weekend...ale nic wiecej...

Gość zbyszek35
dodam ze to moja zona...

Gość zbyszek35
przykro mi ze ona traktuje mnie jak meska dziwke...a ja tak bardzo pragne ciepla, slodkich slow, delikatnych pocalynkow...nie wiem juz co mam robic???????????

Gość Sylwuska987
Chciałbym mieć takiego faceta jak ty. Mój chce to robić co najmniej dwa razy dziennie a ja wcale nie mam na to ochoty. Może po prostu powiedz jej jakie jest twoje zdanie na ten temat

Gość zbyszek35
boje sie ze moge sobie kogos poznac tak do rozmow...kogos kto bedzie dla mnie czuly i nie tylko liczyl na sex...

Gość nitrobolon33
co mam zrobic????????? ja taki jestem...czesto placze z tego powodu, wstyd mi sie do tego przyznac...

Ej, poczekaj bo nie kumam. Dlaczego spotykasz się ze swoja żoną tylko w weekendy?

Gość zbyszek35
tak, to moja zona...mam taka prace, pracuje w Niemczech i moge przyjezdzac tylko w weekendy...po pracy wsiadam w samochod jade 250 km do domu a tam co?? bez majtek juz chodzi...normalnie plakac mi sie chce, tak bardzo pragne czulosci a nie tylko seksu...

o nie wiem co napisać...współczuje to dobre słowo? Żona tęskni za Tobą...Ty też, ale Ty chciałbyś rozmowy i czułości a ona seksu. A "po wszystkim" nie mozna pogadać, poleżeć, poprzytulać się...? :)

Gość zbyszek35
a nie mozna wczesniej porozmawiac?? ona od razu mnie caluje i lapie mnie za jajka...nie potrafie jej nic powiedziec a czuje sie jakby mnie gwalcila...

Mozna, tylko przede wszystkim musisz jej to powiedzieć! Cholera...przeciez nie musisz sie zgadzać na seks bo Ona chce...choc to zwykle jest na odwrót ;) Powiedz jej , że chcialbys porozmawiać o was...później pójdzcie gdzies we dwoje, gdzie nie będzie miała jak Cię dotykac i prowokować :) Wiem, czasem trzeba odpocząc i ten seks chyba sie przeje heh

Gość nitrobolon33
do kina z nia nie pojde bo chce mnie tak zerznac, a jak siedzimy w restauracji to musze siedac obo bo jak siedzie naprzeciwko to mnie stopa po jajkach smyra...moze bede jaj dolewal bromu do herbaty??

Gość zwykła prowokacja dla
przygłupów naiwnych

Gość Ty koleś ty masz
chyba rozdwojenie jaźni. Piszesz pod dwoma nikaim-zbyszka i jakiegoś nitrobolna

Gość nitrobolon33
dobra ide juz:) zaraz zona wraca z pracy:)

Gość oj czwórka czwórka
ale naiwna istota z ciebie. Na bank jesteś kobietą. Koleś właśnie przyznał się w topiku sąsiednim, że założył lipny topik

I co z tego?? Od tego jest forum, ze mozna sie wypowiedzieć :) a to, że dalam sie nabrac ..no cóż, ludzie mają takie problemy na prawdę, a niektorzy robią sobie z tego jaja. Zeby tylko mu się to kiedys nie odbilo czkawką :P