Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bu3o

bezdomna........

Polecane posty

Gość ja rozumiem matke twojego
i na wynejem was nie stac? dziwne bo w malych miejscowosciach to duzo nie kosztuje. Jak ojciec cie lal to trzeba bylo sie wyprowadzic! Nie rozumiesz? a nie od razu isc i sie wymeldowac:O

matke twojego faceta rozumiem, ale twoi rodzice to jakas patologia, wybacz ale taka jest prawda:/ pewnie najwazniejsze dla nich jest zdanie sąsiadów.. a nie próbowałaś wyjechac za granice??

po 1 cywilny bez gosci zrobi sie za 2 tysiace i sie zyje razem zarabia i wogole jestem pracowita i o tym swiadczy ze mam 23 lata i 6 lat przeobiolepracuje od 17 roku zycia a nie tak jak ty dziewczynko i nie wyzywaj ludzi od popierdolonych idz stoj w zimie 3 godziny w pizamie na sniegu dostan krwotoku wyladuj w szpitalu na ginekologi badz pobita miej nos zlamany nie jedz tydzien ja wiem co to głod wiem i wiem co to praca mam chory kregoslup pracowalam w biedronce zjebali mi kregoslup i zwolnili po lATACH PRACY

Gość Andaluzja81
TEN TEMAT TO PROWO http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4608270&start=0 TUTAJ AUTORKA PISZE ZE PRACUJE W BANKU... ONA SOBIE Z NAS ROBI JAJA DALISMY SIE WKRECIC:p [zgłoś do usunięcia] bu3o Pamietaj kredytu oddasz okolo 100% wecej [zgłoś do usunięcia] Bu3o Pracuje w banku wiec nie pisz nikt nie da jej kredytu mieszkaniowego na 3lata

Gość ty to faktycznie jesteś glupia
Poza tym chcesz mieć dzieci kiedy twój facet ma 1000zl na życie? Kurwa mać :D Sie pośmiałam teraz z tego tematu :D Nie wierzę, że ludzie są tak głupi

TO NIE JEST PROWO ZADNE MYSLALAM ZA GRANICE ALE NIEMAM GDZIE JEZYK UMIEM NAWET LUDZIE SA BIEDNI MIESZKAJA NAWET W JEDNYM POKOJU I SIE KOCHAJA I BIORA SLUB ILE MOZNA ZYC NA KOCIA ŁAPE ILE DOSTALAM WPIERDOL TO SIE WYMELODOWALAM PROSTE NIE CHCE MIEC Z RODZICAMI NIC WSPOLEGO CO KAZDA SYNOWA JEST OBCA KAZDA SYNOWA MAJA NIE MELDOWAC GLUPOTY RADZICIE

Gość Andaluzja81
TO ZOBACZCIE liniki jakie dalam. ta sama osoba pisze jako facet, chyba głupi by sie dał wkręcić, daj sobie spokoj i nie żeruj człowieku na ludziach których wzruszył twój temat

POBRALAM GO JUZ POSZLAM DO OPIEKI NIE DOSTANE LOKUM ANI POMOCY FINANSOWEJ BO RODZICE MAJA DOBRA SYTUACJE TEN KTO MNIE POTEPIA N IE BYL W MOJEJ SYTUACJI SA TU MEZATKI?WYPOWIEDZCIE SIE TEZ NIE MACIE MELDUNKU U TESCIOW W DOMU ????????

Gość Faceto korleono
fkatycznie prowokacja, autorka pisała na innych tematach pod tym samym nickiem, to naprawde jest facet chyba. tam pisala ze ma dziewczyne i problem z dziewczyna, styl ten sam.

ANDALUZJA JESTES ZAŁOSNA POWIEM CI TYLE MYSLISZ ZE LUDZIE NIE SSA BEZDOMNI JEST PROBLEM W POLSCE WIEM CIEZKO JEBALAM W PRACY BY MIEC NA ZYCIE A TERAZ SIEDZE BEZ PRACY Z CHORYM KREGOSLUPEM WIDOCZNIE Z CIEBIE USADZONA KOBIETA GNOJACA INNE OSOBY Z NIZSZEJ POLKI TAKIE JAK JA

Gość Faceto korleono
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4099710 a tu autorko piszesz ze jestes w ciazy 11:58 bu3o Witam mam 21 lat spoznia mi sie okres od 14 dni zawsze mialam dosc regularny mam tez inne objawy slinie sie mam nabrzmiale piersi wieczorami jak jestem w supermarkecie sama nie wiem co bym zjadla (najlepiej wszystko) robilam dwa razy test i dwa razy wyszedl negatywny.... Kochalam sie ze swoim facetem bez zabezpieczenia pare razy czy to moze byc ciaza?

Gość Faceto korleono
tu kupuje dom jako facet 16.06.2009] 20:01 bu3o Witam ostatnio zakupilem dzialke budowlana i chcialbym wybudowac na niej dom ale niestety brak pieniedze ale posiadam mieszkanie wlsnosciowe warte 200tys zl i nie wiem jak to zrobic by je sprzedac a w nim jeszcze mieszkac przez jakis czas lub czy moze sa jakies instytucje ktore daja pieniadze na budowe domu a oodaje sie im po sprzedazy mieszkania plus oczywiscie odsetki? CZŁOWIEKU JAK CHCESZ PROWOKOWAC TO NIE BĄDŹ TAKIM PACANEM I ZAŁÓZ SOBIE NOWY NICK BO PO STARYM TO CIEBIE WSZEDZIE MOZNA ZNALEŹĆ

Gość Faceto korleono
PROSZE http://www.google.pl/search?q=Bu3o+kafeteria&hl=pl&source=hp&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq= wyniki wyszukiwania twoich tematów autorko. Skontaktuj sie z lekarzem w trybie nagłym. Tym od głowy.

Gość idotko skonczona
nauczyc sie pisac najpierw :O

juz odkryto, prowokacja, faktycznie jak chcesz prowkować ludzi to załoz chociaz inny nick. tez nie szkoda ci czas człowieku na takie bzdury w necie. nie masz swojego zycia widocznie.

Gość gość
Witam pomoge bezdomnej muj nr 512528477

Gość gość
po pierwsze rudy kolor to jest niezwykły i oznacza ukryte szczęście, ja odradzam tobie ukracania sobie życia gdyż po tamtej stronie będzie czkać na ciebie bardzo złe towarzystwo i to na wieki. Tu otrzymałaś wpisy o tym że są osoby w gorszej sytuacji od ciebie a w moim życiu jest też praca w szarej strefie rynku owoców . Ale każdy dzień proszę o pomoc i doznaje pomocy od tej która każdego kocha nieskończenie i jest ona bardzo skuteczna - i co najważniejsze jest również obok ciebie - to Maryja