Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

i znowu tu zawitalam. duzo czytalam na ten temat ale to tylko teoria. Dziewczyny podpowiedzcie mi, czy wody plodowe zawsze musza byc przezroczyste?nie wiem czy to uplawy czy wody, a mianowicie od wczoraj czuje male wycieki wrecz wodniste ale sa one bardziej metne niz przezroczyste i teraz nie wiem co to moze byc? wczoraj nie zareagowalam ale dzis to samo wiec juz nie wiem co robic. jakie powinny byc wody?

Gość moj malzx
ja słyszałam, ze przy porodzie to bywaja zielone

Moje wody były różowe, ale mogą być przezroczyste. Zielone to źle. Może zaczynają Ci się sączyć, widzę że minął Ci termin :)

Gość mamuśkaMałejZuzi
napisz który to tydz. ciąży, mi w 39 tak jakby ropa z krwią wyciekała, to na drugi dzień zrobili mi w szpitalu indukcje, a potem 2 tyg. byłam w szpitalu jeszcze na antybiotykach, lepiej jechac do lekarza lub szpitala niech sprawdza

podobno mogą być lekko mętne byle nie zielone, radzę do szpitala bo to już niedługo

nie sa zielone, czuje wrecz jak mi cos splywa co jakis czas tak jak woda ale metna, takie mleczne cos, chyba zaraz skocze po paierki do sprawdzenia co to a potem szpital. juz sama nie wiem moze to infekcja albo na prawde wody. Tak termin minal 2 dni temu.

to szykuj się na chusniece i do szpitala, a jak nie to moze Ci sie tak saczyc i saczyc ale to moze sie bakteria wdac do dzidziusia bo czop masz juz nie sczelny, lepiej to ty wez prysznic i szykuj sie do szpitala :) powodzenia :)

Gość mamuśkaMałejZuzi
ty lepiej jedź do szpitala, bo jeśli infekcja, to tym gorzej dla ciebie i twojego dziecka!!!i to szybko, mnie w szpitalu, też przetrzymali jeden dzień z moimi upławami, a potem z wyników zobaczyli, że infekcja i biegiem mnie wzięli najpierw na wywoływanie a chwilę później na cc. nie lekceważ, tym bardziej, że już po terminie!

Gość a te papierki to gdzie
sie kupuje ii jak sie nazywaja?

dzwonilam do poloznej ale nie ma nikogo.ide po papierki a potem jak moj wroci to szpital. no wlasnie czop mi chyba tez powoli odchodzi sama nie wiem mleczna galaretka ciagnaca sie wiec chyba to to, sorki za tak szczegolowy opis. ktos sie pytal o papierki, nie jestem pewna ale chyba litmus paper.

dodwonilam sie troche to potrwalo. efekt koncowy porodowka.diagnoza infecja badz wody kazali przyjechac ale nie mam byc sama nie wiem czemu wiec czekam na mojego i po 17 ruszamy. a i pytali o twardnienie brzucha nie wiem jaki to ma zwiazek to powiedzialam ze od ok 3 dni prawie caly czas twardy mam.

Nie chce mi sie ❤️ bedzie dobrze za chwile bedziesz miala swoj skarb:) daj znac jak poszlo trzymam kciuki!

Nic szczegolnego Słonce mamy zielone swiatlo ale odpuscilismy starania jak ma byc to bedzie:)

Bylam w szpitalu wczoraj ale dostalam tylko polozna ktora wg mnie za bardzo nie wiedziala co i jak, najpierw mowi ze nie wyglada jej to na wody ale wziela probke a potem ze szyjka zamknieta, no ale jak skoro 4 tyg temu byla lekko otwarta. i to takim tonem jakby nie byla pewna. ale chociaz posluchalam sobie serducha malego bo ok godz pod ktg lezalam. i teraz czekac do wtorku na wynik.