Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaprzybyszka2444444

Czy mój 6dniowy noworodek je prawidłowo duzo??

Polecane posty

Co ok 2-3 h wypija 80ml mojego mleczka sciągniętego do butelki, nie pytajcie i nie oceniajcie czemu bo widocznie mam powód o ktorym niechce sie rozpisywac. Czy wystarczajaco duzo je?

Gość tojatojatojatoaj
a czy to cos zlego karmic z butli?? Matki polki.....zaraz w sumie i tak cie zjada....:O a zajada dobrze:)

Gość je tyle ile potrzebuje
kazdy noworodek jest inny a to ze dajesz butelje z walsnym mlekiem nikogo interesowac nie powinno

Nie karmie jej piersią bo poprostu niechce zeby jadła mleko z krwią której duzo płynie z sutków i nie kazdy jest na tyle wyrozumiały. Dziękuje za odpowiedzi. Martwiłam sie o moją kruszynke :)

Gość je tyle ile potrzebuje
ale ty si enie tlumacz :D co to za rodzaj dac swoje mleko prosto z piersi czy z butelki , ja tez nie bede karmic ;) i to moj swiadomy wybor ;)

ok. Jeszcze mam problem z tym, ze nie wiem karmiac piersia w ktorym momencie dziecko sie najada. Ssie 40 min, odsówa piers a gdy ja kłade to jest ryk i tu nie chodzi o smoczka bo jego tez wypluwa

Gość zdaje sie ze...
"Nie karmie jej piersią bo poprostu niechce zeby jadła mleko z krwią której duzo płynie z sutków i nie kazdy jest na tyle wyrozumiały." mielismy nie pytac, nie chcialas sie rozpisywac... to po co sie tłumaczysz niepytana? :)

Gość moim zdaniem twoj maluszek
bardzo duzo je odciagam i karmie przez butle juz miesiac moja core i teraz zjada 80-110ml to albo masz slaby pokarm ze tyle je albo masz malego glodomorka najlepiej zwazyc dziecko jak skonczy tydzien i zobaczysz czy twoje mleko jest ok bo moze dlatego placze bo jest glodny powodzonka

Gość taka sobie ja tutaj
albo masz nietreściwy pokarm co jest mało prawdopodobne, albo po prostu twój maluszek lubi sie przytulać do piersi i tak spać :). A ja z moim mlekiem robiłam tak samo z tego samego powodu co ty a w dodatku mój maluszek miał problemy ze złapaniem, ale niestety pokarm zanikł mi po 2 tygodniach. I nie martw sie tym :)