Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stlamszaona i zastraszona

Jest tu jakiś prawnik? Mój były mąz mnie oczernia do znajomych, pracodawcy

Polecane posty

Znajomi mi wierza, bo mnie znaja, gorzej z pracodawcą. Przeprowadziłam z nim rozmowe, wytlumaczylam ze maz sie msci za to ze to ja wnioslam pozew rozwodowy i ja wygralam sprawe( Wczesniej maz mnie bil i syna, pil i zdradzal). Pracodawca niby uwierzyl ale powiedzial, ze nie zyczy sobie tel. od meza i ze mam cos z tym zrobic. Czy jak zglosze to na policje to cos z tym zrobia? Oczernia mnie tez w internecie, na portalach naszego miasta podajac moj numer i piszac ze jstem prostytutka:(

on twierdzi(byly maz) ze to nie on oczernia mnie w internecie i nie wie kto tak robi, ze pewnie mam wiecej wrogow. Czy mozna kogos takiego namierzyc po IP?

Gość są tasmy jak dep sie zabawia
ciesz się, że nie posłuchuje ciebie nie szpieguje na komputerze..to jest ne far.. a tak robią dziennikarze, aktorzy ludziom niepublicznym...to chamstwo

Gość nigdy nie byłem aniołem
mozna jesli nie ma zmiennego IP a tak to musisz zglosic na policje,ze cie neka psychicznie i przedstawic dowody.Załozyc sprawe o nekanie i naruszenie dobr osobistych.Niech ma zakaz zblizania i tp akcji

Ale jak moge namierzyc osobe, ktora posluguje sie moim numerem tel i oczernia mnie w sieci piszac ze jestem prostytutka. Ciagle ktos dzwoni. Jacys zboczency!! Juz nie odbieram i wylaczylam tel.Podejrzewam swego bylego meza ale musze mu to udowodnic