Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolunia

Odda ktos swój głosik na Emilcie ?? :)

Polecane posty

Gość lapaha
lolunia :D gluptaku, zdjecie ktore umiescilas w tym kretynskim konkursie juz nie nalezy do ciebie. Poczytaj sobie regulamin. W tej chwili oni maja prawo zrobic z nim co chca, sprzedac komu chca, umiescic gdzie chca :D Czytalas w ogole regulamin durna mamusiu?

Gość dlaczego nawiedzione mamuski
zamieszczają zdjęcia takich brzydkich dzieci :O?

Gość bo ladne dzieci
wygrywaja bez "prosb o glosiki" :D:D:D:D:D

nawet jesli trafi do sieci jest sliczne czytalam regulamin wezcie sie odczepcie nie bede tracic czasu na pisanie z wami;/ zazdroscicie i tyle wiele innych mam mialo racje wy umieszczajac zdjecia waszych oropnych dzieci na innych portalach tez poczytajcie regulaminy !

Gość bo ladne dzieci
ale to zdjecie moze zostac przerobione :D Podpisalas na to zgode. Moga umiescic wizerunek twojego dzieciaka z rogami albo szczerzacego kly :D Maja prawo zrobic co im sie zywnie podoba :D

Gość kochana nie pisze tego zlosliw
zlosliwie ale powiedz czego mamy ci zazdroscic? nie wiem czemu oburzasz sie dlatego bo komus nie podoba sie twoje dzieciatko? to jest normalne, ze jednym podobasz sie ty innym nie, tak samo jest z dziecmi wiec nie wiem czemu od razu sie rzucasz? mi np nie podobala sie za cholere moja siostrzenica jak sie urodzila, bo byla po prostu brzydka. ludzie maja rozne gusta. kazdemu podoba sie cos innego i ktos inny.

Jak juz umieszczasz zdjecie do konkursu, to postaraj sie o jakies ladne. Dziecko moze i nie jest brzydkie, ale zdjecie jest po prostu fatalne: 1) Mala sie nie usmiecha, tylko robi na tym zdjeciu dosc dziwna mine- niby to zaskoczona, niby smutna. 2) W tle jakies kraty 3) Za dzieckiem jakies obciete ramie i kawalek piersi. ... To nie jest zdjecie, ktore ma potencjal na wygrana. Poogladaj- moze tak z ciekawosci- zdjecia wysoko punktowane i porownaj. Nie porownuj urody dzieci, tylko samo wykonanie zdjecia- motyw, kolory, mine dziecka...

Gość czy nawet wtedy gdy
masz ode mnie glos. nie glosik tylko kurva glos. tylko zdejmij ta kokarrde ogromna bo wyglad tandetnie. a corcia ladniusia.

Gość kochana nie pisze tego zlosliw
hiena ma racje bo dziecko nie jest brzydkie samo w sobie tylko ta ponura minka i otoczenie nie jest korzystne:(

Gość jestem ksenia
a mi sie podoba te dziecko,ze sie nawet nie wstydzicie tak te dzieci obrazac,brak slow

Gość Zgadza sie..........
dzieciak jak dzieciak, nic nadzwyczajnego ale i nie jakis potwor ale to zdjecie MASAKRA!!!! :O

Gość Panikara jakich mało
Aż zagłosowałam. Dziecko jak dziecko, ładne, choc to moje bedzie najpiekniejsze :D I jak nigdy nie głosuję tak rzeczywiscie często widzę tu tematy tego typu - proszę o głosik, zagłosujcie na XYZ i tak dalej, a akurat na Ciebie musiały wszystkie najechać i nazywać naciągaczką, o obrażaniu nie wspomnę

Gość kazdej glupiej matce
kupczacej wizerunkiem wlasnego dziecka nalezy sie kilka slow prawdy :D

dziekuje wam za glosy przepraszam ze tak wybuchnelam ale juz mnie zdenerwowaly te komentarze odnosnie wygladu mojego dziecka .nie mam sil tego komentowac wyjatkowo mnie tak ktos tutaj obrazal i moja corke heh

Gość prawda w oczy kole............
po prostu. Miss to z niej nie bedzie, brzydka i tyle.

Gość megiera banera
Ja oddalam i zawsze oddaje glos na prosbe jak mi tylko wpadnie w oko. Emilcia sliczna, wzielabym ucalowala taka kuleczke kochana! sama mam synka i czekam na dziewczynke, jeszcze sie nie oswoilam z ta mysla jak to jest miec panienke w domu. Fajna ta stronka Bobovity, kiedys moze dodam swojego lobuza do galerii. Niepojete sa dla mnie zlosliwe wredne "jazdy po bandzie", czy to naprawde taka zbrodnia, ze mama kocha dziecko i wklei fotke na stronce do tego przeznaczonej?? Albo swoim profilu gdzies tam?

Megiera banera bardzo dziekuje za zrozumienie . Ojjj miec coreczke to jest boskie uczucie hehe ja bardzo chcialam miec synka a wyszla coreczka ale nigdy w swiecie byl teraz tego nie zmienila ty bedziesz miala super bo bedziesz miara parke :) zazdroszcze pozdrawiam i zycze zdrowka :)

Gość mamaaaa
a tez oddalam, sliczna ta twoja corcia

Gość azezam
oddalam glos a wypowiedzi nie skomentuje wspolczuje tylko co niektorym kobietom tak niskiego poziomu.....

To nie kobiety tylko przypuszczam ze jakies dzieciaki ktore sie nudza, albo matki ktore zamiast zajac sie swoimi dziecmi to siedzia na kafe i dopierd.... innym zeby poczuc sie lepiej. Nie martw sie i nie zwracaj uwagi na glupie komentarze :)

Gość a ja jestem matka
i nie podoba mi sie twoja Emilcia :O

Gość przykro mi, to po prostu
brzydkie dziecko. Wiem, ze dla matki najpiekniejsze ale dla uczciwych, obcych osob... :O