Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmartwiona1994a

Brak Okresu !!

Polecane posty

Cześć Dziewczynki ; )) !! Mam poważny problem , pierwszy jest taki ze już powinnam dostać okres 15 stycznia , a już jest 18 luty wiec sporo się już spóźnia w ciąży na pewno nie jestem . Może macie jakieś sposoby na wywołanie okresu bo naprawdę się martwię . Tak dla jasności mam 16 lat . ; ))

Gość croppl
tez mam taki problem. Okres mialam na poczatku stycznia... a tydzien temu 3 dniowe plamienie tzn. sluz z krwia, bardzo malo jej bylo.

Gość Bitee Cappucina
Ale czym tu sie martwić.....:/ Przecież w szkole ucza że kazdy powód moze przesunąć okres (nie koniecznie ciąza) to może być stes,przeziębienie inna dieta lub wiele wiele innych czynników więc nie masz sie czym martwić tym bardziej że to tylko 3 dni więc cykl też mógł sie przesunąć.;)

powody mogą być różne, może stres, zmęczenie, duży wysiłek fizyczny, a po za ty, czasem tak się zdarza szczególnie w wieku dojrzewania, jak sie bardzo niepokoisz to najlepszą radą jest pójście do lekarza

Ale przypominam ze ja miałam ostatni okres w grudniu od 18 do 24 , spóźniał mi się czasami okres o tydzień może 2 ale nie aż tak długo .

a nie lepiej Ci iść do gina>? Możesz mieć zaburzenia hormonalne, cystę, cokolwiek. Mnie sie kiedyś zatrzymał okrez przez trzy miesiące i dopiero tabletki na wywoływanie pomogły. Czytałam, że kąpiel w gorącej wodzie może pomóc. Ale nie wiem czy to prawda. Idx do lekarza.

A jeszcze dodatkowa informacja , mam cały czas jakieś wydzieliny ostatnio przez 2 dni miałam taka brązowa wydzielinę a tak to mam cały czas jasna . ;/

Gość jełop :)
no i kolejna zaciążyła, gratulejszyn:)