Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie...1

kilka pytan do doswiadczonych mam

Polecane posty

Gość mam pytanie...1

1. moje dziecko za tydzien skonczy 4miesiace czy mozliwe aby zaczelo zabkowac? 2. czy na ciemieniuche pomaga oilatum? 3. czy mozna 4miesieczne dziecko czesto nosic w pozycji pionowej 4. czy mozna takiego malucha dlugo trzymac w foteliku samochodowym?

Gość oooooooooooooooooooooooo
1. całkiem możliwe 2. najlepsza jest olejuszka, do kupienia w aptece dokładnie tak się nazywa jak napisałam 3.no jasne i to już od dawna 4. na długo to znaczy na ile?

Gość mama29-2010
1) tak, mozliwe 2) oilatum nie pomoglo w przypadku mojego dziecka... lepsza oliwka 3) no jasne tylko moze juz nie podczas snu :D 4) ponoc do 2 godz dziennie mozna w foteliku no ale jak jest dluga podroz to warto robic przystanki

Gość mam pytanie...1
jezeli chodzi o fotelik samochodowy to corka lubi w nim przebywac w ciagu dnia woli to od lezenia na lozku na plaso. a czy dzidzia ktorejs z was zaczela zabkowanie w 3miesiacu?

Gość oooooooooooooooooooooooo
na parę minut kilka razy dziennie możesz ja wkładać, mój synek zaczął się ślinić w 3 miesiącu, dziś ma 5,5 miesiąca byliśmy u lekarza w poniedziałek i mówił że ząbki już są 0,5 mm pod dziąsełkami czyli za jakiś tydzień półtora będzie zą:P

Gość rikitiki123321
moje dziecie mialo 4miesiace i jedego zeba

Na ciemnieniucha Ziajka najlepsza..Kremik na ciemnieniuche czy jakos tak. Znam przypadki ze dzieci mialy zabki w 2-3 miesiacu!