Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi kochani

Jak obstawiacie KIEDY SPOTKAM SWOJĄ MIŁOŚĆ?

Polecane posty

Hej ;) może ten temat jest trochę dziwny... Zacznę od tego, że mam 19 lat, myślę, że jestem w miarę ładna i zgrabna, potrafię się poświęcić a jak pokocham, to szczerze i inni chłopacy nie są mi w głowie. Miałam 2 chłopaków. Z pierwszym zerwałam, bo po miesiącu znajomości chciał seksu a z drugim byłam rok lecz zaczął mnie olewać więc po co mi taki frajer? Szkoda czasu...Cierpiałam ale już lepiej. Za jakiś czas wyjeżdżam na 3 miesiące do pracy niedaleko morza. Jak myślicie czy jest szansa, że poznam fajnego chłopaka do związku? Czy nie mam sobie robić nadziei, bo to za duża odległość? A może spotkam kogoś na wiosnę / lato z niedalekich mi okolic :) mam dość zabiegających a po roku olewających dupków a niestety takich jest ogrom :( jak obstawiacie? Poznam kogoś niedługo? :D i proszę o powagę a nie odpowiedzi typu idź do wróżki itp. z góry mówię, że każdy wulgarny lub niepoważny post to podszyw.

Gość ginger21
Kobieto! nawet jutro! :)

a z miłą chęcią, tylko to jutro nie nadchodzi już od dłuższego czasu ;p a tak bardzo chciałabym wartościowego chłopaka poznać ;)

Gość ja już nigdy nie pokocham
ja tak się zastanawiam od 7 lat, kiedy? :O

o jena, to mnie załamałaś :/ powiem Wam, że od 4 lat mieszkam w mniejszym mieście i przez te lata nie poznałam tam żadnego chłopaka! aż wierzyć się nie chce... tych 2 byłych mieszka ok. 50 -100 km. ode mnie... w tym mieście to raczej nigdy nikogo nie poznam, aż strach się bać.

Gość ginger21
to wyjedźcie! I znajdziecie tak jak ja ;)

sęk w tym, że lubie to małe miasto, czuję się tam dobrze a wyjeżdżam niedługo na 3 miesiące lecz związek na odległość i to dość sporą raczej nie ma przyszłości.

Gość Evija
Też zastanawiałam się kiedyś nad podobnymi tematami. Aż w końcu znalazłam stronę www.wrozka.tv na której dostałam odpowiedź. :-) Sprawdziło się wszystko - wygląd tego mężczyzny, miejsce spotkania i czas. Polecam!

Gość kamionkaa
Może warto pomóc szczęściu? Ja swojego męża poznałam na ezeo.pl