Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udhwir

seks na pierwszej randce do facetów

Polecane posty

Gość ginger21
na 3 randce akurat się dowiesz....

Gość dobre dobre dobre
mustafa nie badz taki latwy, co sobie potem taka o tobie pomysli.............

Gość Mustafa...
na trzeciej mogę się jej ewentualnie oddać ale ona musi się baaardzo postarać :) a jak nie to dopiero po ślubie i szlus :)

Cóz jeśli ludzie się sobie podobają to dążą do kontaktu fizycznego. Jeśli ona się wzbrania to, a wcześniej miała już kogoś to: 1) chciala się zabawić za czyjeś pieniądze, 2) znalazła sobie zapchajdziurę, 3) w coś pogrywa. We wszystkich wypadkach trzeba sobie odpuścić góra po trzeciej randce. Najlepiej po pierwszej.

Gość hgjghjghjghjghjgjhgj
Ja tam caluje dziewczyny juz na pierwszej randce. A dlaczego? Bo mi sie po prostu fizycznie podobaja. Ponadto badam grunt, czy da sie ja latwo przeleciec, czy nie. Jesli na pierwszej randce odmowi pocalunku, odwroci glowe etc., to znak dla mnie, ze sie szanuje, badz ma mnie gdzies. Jesli odmawia drugiego spotkania, to daje sobie spokoj z nia i szukam dalej.

Że niby jak nie da na pierwszym spotkaniu, ale za dwa dni to się szanuje? Nice one :D Nie wiesz ilu było przed Tobą, pewnie i tak więcej niż myślisz, bo baby łżą zawsze. Więc głupia taka heurystyka.

Gość mnie tam wkurza inna rzecz
hipokryzja kobiet. zalozmy na pierwszej randce daje sie pocalowac, dotykac, na drugiej rowniez, sciemy wali, ze nie wdaje sie w romans z kazdym, nie chce isc szybko do lozka, bo sie niby szanuje, a za chwile sypie sie z jakim dresem na dyskotece.

mnie tam wkurza inna rzecz => Bo kobiety lubią ten sport, ale przed ofiarą upatrzoną na związek czy nie daj boże, męża, zgrywają cnotki i porzadne, żeby móc takim łatwiej powodować i aby taki spierdolił. Ergo przypadkowy dupczyciel dostaje za darmo to za co chłopak/narzeczony/mąż musi drogo płacić. Nie warto być grzecznym chłopcem, oj nie warto.

Gość guuy
całowanie sie na pierwszej randce nie jest niczym niewłaściwym. to chyba dobrze, że podobasz się facetowi, dobrze to wróży. Dobrze pokazac mu, że nie jestes cnotką ( każdy potrzebuje seksu i żaden facet nie bedzie czekał do slubu). Przynajmniej będzie wiedział, że jest szansa na seks jesli sie mu podobasz. Podkręcanie go tez jest ok,jednak do pewnego stopnia. faceci nie lubią latwych ani zbyt trudno dostepnych. Najlepsza to taka która sie odda dopiero po 3 mies. Nie wychodzi na szmate ani na cnotke, poprostu normalna spoko laska.

na to po ilu miesiącach/randkach "się oddać" nie ma reguły. duzo zalezy od częstotliwości spotkań i jak działacie na siebie. miłość nie rozróżnia pojęć łatwy i trudny.

Gość guuy
jak sie ktos widzi co tydz to po 3 mies jest ok

Gość gość
Lepszy od tradycyjnego jest wirtualny seks. Ja uwielbiamsex telefon i namawiam dziewczyny aby bawily sie dildo - cos cudownego ... http://seksnumer.pl/sex-telefon-julia.html Julciu pozdrawiam cie skarbie, jutro znowu bedziesz wibrator w tyleczek wkładala!

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? MARZY MI SIĘ ORGAZM i każda droga ku niemu jest dobra. Moja muszelka jest taka cieplutka i mokra, że aż się prosi o pieszczoty. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/dorota_sex_telefon.html