Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udhwir

seks na pierwszej randce do facetów

Polecane posty

Gość udhwir

Czy kobieta musi czyms sie charakteryzowac, że macie ochote na seks z nia na pierwszej randce? czasem jest tak, że laski sa zgrabne i nudne, czy takie tez robia na was wrażenie pod kątem seksu??

Gość ginger21
odpowiedz sobie sama czy poszłabyś do łóżka z zajebiście przystojnym nudziarzem... ;)

Gość ja bym, poszla......
jesli bylby naprawde super to bym poszła :D

Na pierwszej randce to musi być duuuuużo więcej niż zgrabna pupka. Przynajmniej dla mnie.

Gość udhwir
jestem raczej przeciętnej urody ale zgrabna ogólnie ok, faceci postrzegają mnie dosc pozytywnie. mialam taką sytuacje fajnie spedzałam czas z nowo poznanym facetem na pierwszej randce. Smiałam sie on tez w ogóle na luzie było i nagle zaczął mnie całowac i dobierac sie do mnie. zaczełam sie zastanawiac czy kreci go moj wygląd czy to, że jestem zabawna. Więc pytam co was faceci podnieca na pierwszej randce w kobietach , że macie ochote ja "stuknąc"

Gość ginger21
heh chcesz wiedzieć co ich kreci? To ja ci powiem.... tylko i wyłącznie to że jesteś chętna i jak to moi znajomi mówią "fuckable"... taka jest niestety prawda i tyczy się nas wszystkie kochane babki...

Gość udhwir
no własnie nie wysyłalam żadnych sygnałów, że mam na to ochote. jednak faceci zawsze muszą sprawdzic, bo dla nich NIE oznacza TAK ALE NIE MYŚL O MNIE JAK O SZMACIE

Gość ginger21
Z tą szmatą to różnie bywa... jak rozmawiam ze swoimi znajomymi płci męskiej to jedni nie nazwali by Cię szmatą, bo po prostu uległaś ich niebywałemu urokowi (narcyzki i bardzo pewni siebie faceci), u tych mniej pewnych siebie i u tych z zasadami wylądowałabyś w szufladce szmata... z resztą każdy facet, czy ma zasady czy nie zawsze będzie próbował wyrwać na pierwszym spotkaniu jak najwięcej... a nóż się uda zaciągnąć do łóżka...

Gość udhwir
masz racje facet wyjątkowo pewny siebie wręcz beszczelny. dlatego nie udało mu sie mnie zaliczyc. zobaczymy czy sie postara czy pójdzie do innej

Gość ginger21
Hmm może być też tak że będzie się starał, jednocześnie będąc z inną... już ja znam tych dupków... dobrze że tak łatwo nie sprzedałaś skóry, wtedy zazwyczaj podwójnie będzie miał na ciebie ochotę ;)

Gość ginger21
nooo chyba że byłaś od razu zaszufladkowana jako ta na raz... wtedy nie będzie się starał... znajdzie drugą co mu sie odda od razu

Gość udhwir
jesli facet wygląda jak dupcyngiel i gada jak dupcyngiel to jest dupcyngielem, dlatego nie mam złudzeń. takimi facetami kobiety sie bawią, może ułoże dla niego jakąs girke hehehe

Gość ginger21
no i o to chodzi ;)

Gość dobre dobre dobre
to byl PUA

Gość Phoebe20
dziewczyny miejscie do siebie trochę szacunku, jak można się puścić na pierwszej randce no błagam ;/

Gość udhwir
nie puściłam sie i tego nie zrobię. Poprostu dziwi mnie to, że facet ma ochote na seks z nowo poznaną laską. Pytałam co facetów pociąga. Jako kobieta musze czuc więź z facetem, żeby sie z nim kocha i żeby ten seks był fajny inaczej to nie ma sensu dla mnie

Gość dobre dobre dobre
"puszczac sie" to porzadna dziewczyna nie powinna wcale. ale kochac sie z partnerem , sprawiac sobie wzajemnie przyjemnopsc to dlaczego nie.

Gość ginger21
to o czym mówisz, w męskim świecie nie istnieje...

Gość udhwir
mam świadomośc że faceci to proste stworzenia. Dlatego nie dziwi mnie, że tak nie wiele im trzeba. Wystarczy że laska zakręci tyłkiem i już jęzory im wiszą. Najlepsze to to,że taka ich natura i po co mają z nią walczyc

Gość dobre dobre dobre
kazda strona ma swoje cele i swoje metody. kobiety chca zlapac faceta na smycz i urwac mu jaja , a faceci chca zamoczyc i nie dac sobie zalozyc kajdanek. normalne.

Gość ginger21
haha a to dobre... ja mam wrażenie że to mój facet chce mnie złapać i zakuć w obrączkę :P

Gość dobre dobre dobre
a ty sie zapierasz rekami i nogami............................

Gość udhwir
facet kobiety nigdy nie zrozumie. dyskusje na ten temat trwaja i będą trwac wieki

Gość ginger21
hmm ja mam 21 lat on 26... on skończył studia a ja nie... więc muszę przyznać że narazie mi sie do małżeństwa nie spieszy zwłaszcza że on nie jest polakiem, więc dochodzą miliony formalności....

Gość dobre dobre dobre
tu nie ma co rozumiec. kazdy chce ubic swoj interes. ludzka rzecz. zaden temat do dyskusji

Gość kakakalicjakakak
Ja przespałam się ze swoim facetem na pierwszej randce. Dlaczego? Poprostu nie moglam sie powstrzymac. Spotykalismy przez kilka miesiecy się dla seksu. Zakochaliśmy się w sobie i chociaż bardzo się przed tym bronilismy jestesmy ze soba już 3 lata...

Gość dobre dobre dobre
jest arabem?

Gość udhwir
a teraz to niby co robisz jak nie dyskutujesz...