Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszony23

Moja dziewczyna jest...

Polecane posty

Gość przestraszony23

Niedawno to odkryłem, czasami zachowuje się bardzo dziwnie, często chodzi do lasu, zbiera jakieś dziwne grzyby i zielska. Nie potrafi odpowiedzieć na niektóre pytania, albo nie rozumie co do Niej mówie - rzuca wtedy wielkiego focha, że ją nie kocham albo mówi na pograniczu sains-fiction jakby to było coś normalnego, potrafi naprawić motor czy nawet różne urządzenia elektroniczne, przykłada ręke - dwa razy wstrzaśnie i działa, ubiera się w jakieś dziwne szmaty, pali kadzidelka i mówi że to chroni przed promieniowaniem ma tez jakieś takie metaliczne kamyki, (szczęścia?? ) i teleskop i zapisuje jakieś liczby - jak się spytałem to odpowiedziała, że to taka zabawa astrologczna. Wciąż powtarza przy różnych stuacjach: "już niedługo i wszystko się zmieni" Jak się spytam to "Oni lecą" Boi się też niektórych zwierzątek np muchy, biedronki mówi że są strasznie niebezpieczne (??) Niedawno czytałam artykuł o Annunaki i wszystko się zgadza. Jest bardzo piękna i wysoka, ma niebiskie oczy, Zdarzylo się też jak się kiedyś z Nią pokłóciłem, rozmawiamy, odwracam się a Ona już tam jest... a w domu zarówki się popaliły Ja się naprawde zaczynam bać !! Boję się z Nią kochać.... ona to bardzo lubi. Po tym zawsze jestem strasznie zmęczony jakby wysysała ze mnie całą energie - z drugiej strony z zadną inną nie miałem takiego seksu. Czy Ona może być niebezpieczna?

Gość ma schizofrenie
polecam dobrego psychiatre ale leki juz bedzie musiala brac zawsze

Gość a ma
pochwe na stopie...bo słyszałam ze ci porwani przez UFO mówili ze one maja pochwy na stopach.

Gość jhshshshhs
Do autora/autorki najpierw zdecyduj się czy jesteś facetem czy kobietą, golym okiem widać że to prowokacja napisana przez babe , która co chwile MYLI PLEC:D CO ZA CYMBAL

Gość fdgdfgdfgdf
ona jest obcym wyslij ja do Area51 Fox Mulder nia sie zajmie