Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka prawda2245

jestem modelką i wam powiem, ze prawda jest taka

Polecane posty

Gość taka prawda2245

jestem modelką i wam powiem, ze prawda jest taka, że każda mówi, że się nie odchudza a to oznacza, że albo je mało i sie przyzwyczaiła albo odchudza się raz na jakiś czas. ciągle trzeba wciągać brzuch nawet przy bmi = niedożywienie. ja też mówię, że jem normalnie co oznacza, że jadam ciasta, piję alkohole, łykam witaminy ale co muszę wycierpieć to już sama wiem :/ tak samo w gimnastyce artystycznej normalne jedzenie oznacza zjedzenie zamiast pączka jednego jogurtu. więc nie oszukujcie się dziewczyny, że to wina super dobrej przemiany materii bo ja mam nadczynność tarczycy i jak się dużo je to nie ma siły na to żeby nie przytyć.

Gość a bo takkkk
w twoim przypadku moze tak... i w wielu innych... ale nie wkaladaj wszystkich do jednego worka, bo istnieją dziewczyny, które nie muszą głodować by zachować sylwetkę.

Gość na swoim przykladzie
powiem tak, mam 21 lat, rok temu mialam mature, przez rok nigdzie nie pracowalam, studiuje zaocznie, nie uprawiam sportow, malo sie ruszam, nie odchudzalam się, staram sie jesc zdrowo, ale wiadomo ze fast foody tez czasem sie zje, a schudlam przez ten rok 5 kilo.

Gość na swoim przykladzie
i zastanawia mnie to jak mozna przez rok siedziec na du*ie, nic nie robic i jeszcze schudnac... ktos to potrafi wytlumaczyc?

Gość taka prawda2245
chyba mnie nie zrozumieliście. ja też jem fast foody i to bardzo często ale jak się jest chudym to dużo ciężej jest się odchudzić a jak w pracy tego wymagają to nic się na to nie poradzi. trzeba schudnąć. jestem szuplutka i bez głodzenia ale co jakiś czas robię sobie dietę i wiele dziewczyn tak robi chyba, że ważą z 40kg to wtedy na pewno nie.