Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antysmoleńska

Marzę o jednym dniu bez katastrofy smoleńskiej..................................

Polecane posty

Gość antysmoleńska

czy ktoś tak jak ja chciałby już odpocząć od tej katastrofy? Chce mi się rzygać tym już! Chcę jednego tylko JEDNEEEEEEGO dnia bez wzmianek o ofiarach katastrofy i jej szczegółach. O skandalu z odszkodowaniami już nawet nie wspominam. Podobno dopiero jedna czy dwie rodziny ofiar z zawalonych hal targowych w Katowicach dostały jakieś odszkodowanie w wysokości 5000 zł. a tu co????????? Widać są równi i równiejsi..... Nie chodzi o to że nie współczuję tym ludziom, ubolewałam nad tą tragedią, byłam nią wstrząśnięta, ale wydaje mi się że to kurewsko niesprawiedliwe że rodziny tych zmarłych tragicznie posłów i senatorów dostają taką kasę a tamci i górnicy nic albo prawie nic........... Nie chodzi o to że dostają tamci! Ale niech dostawają albo wszyscy albo nikt!!!!!!!!!!!!! Jestem zbulwersowana tym do tego stopnia że nie mogę już słuchać o tym i wyczekuję jednego pierdolonego dnia bez wzmianek o Smoleńsku............

Gość krups
dasz radę jeszcze kilkaset razy włosy przefarbować i wysmarujesz 50 szminek oraz innych pomadek oraz dwie sztuczne szczęki połamać przed emeryturą zanim ten temat zniknie :)

Gość IMO13251
Temat zniknie wraz z Kaczorem nr.2. Niech on też już zdechnie wreszcie.

Gość ja tak samo
bo jeśli przestaniemy słyszeć o katastrofie, to będzie oznaczało, że została ona w końcu wyjaśniona, że ruscy przestali w końcu kłamać i że w Polsce dzieje się dobrze. Ale kiedy to będzie???

Och, wystarczy nie włączać tv i nie czytać wiadomości ;) A jeśli chodzi o odszkodowania, to owszem, szlag może trafić :)

Gość mnie też trafia
jw

Punktem krytycznym będzie 10 kwietnia 2011 roku. Starajcie się po prostu ignorować ten temat.