Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marchewkowa

większe piersi

Polecane posty

Gość Marchewkowa

Czytałam gdzieś, że marchewka działa mlekopędnie. Zainteresowałam sie tym, ponieważ mam mały biust :( Czy więcej mleka w piersiach oznacza, ze biust będzię większy, pełniejszy ? Czy picie naparów z ziół, które własnie tak działają, powiększą w jakiś sposób mój biust? Mam 75A i mam 16 lat :( Bardzo bym chciała żeby urosły mi piersi, czuję się nieatrakcyjnie przez to :( Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Gość Anielaa131
no na pewno będą większe, ale co z tego? To tylko przez jakiś czas (ta marchewka to jakiś żart chyba!). A zresztą, jesteś pewna, że chcesz nosić mleko w piersiach? Uwierz, że to ma wiele minusów.

Przede wszystkim dobierz sobie stanik, 75A tak naprawdę na mało kogo pasuje. Zmierz się ciasno pod biustem na wYdechu i luźno w biuście, wpisz pomiary tutaj; http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html To kalkulator, który wyliczy Ci orientacyjny rozmiar. Poznaj najpierw swój biust, też myślałam że mój jest maleńki, dopóki nie zmieniłam rozmiaru z odstającego i za luźnego push upa 75B (masakrującego mi biust) na idealne 65D. Teraz kocham swoje piersi, chociaż wcale nie urosły :) Jesteś jeszcze młoda, więc zadbaj o to już teraz, będziesz mogła długo cieszyć się pięknym biustem. Kobiety po noszeniu latami 75A czy 75B zbierają później rozwałkowany gąbką i przyciśnięty za wąskimi fiszbinami biust spod pach. Ciebie może to ominąć. Nie zdziw się, jeżeli wyjdzie Ci literka C, D, DD, E. Rozmiar 60DD, 65D to mały biust na szczuplutkiej osobie. Obejrzyj kilka przemian, zobacz jak wyglądają biusty z literkami C, D, E, F, nie bój się literek. http://stanikowamapa.prv.pl/ Przejrzyj tu listę sklepów, do których warto się wybrać, chociażby pomierzyć i się przekonać jeżeli masz gdzieś blisko. Naucz się poprawnie zakładać stanik http://stanikomania.blox.pl/2009/02/Jak-zalozyc-stanik.html Najpierw poznaj dobrze swój biust, zobacz na co go stać. Jeżeli wtedy go nie zaakceptujesz, to wtedy możesz kombinować. Ale przede wszystkim nie zniszcz sobie piersi za małym stanikiem :)

Gość marchewkowa
wyszło w tym przeliczniku że mam rozmiar 65B . jest taki w ogóle ? oO w mojej miejscowosci, nie mają nawet rozmiarówki 70B ;// Chyba jednak zdecyduję sie na kurację ziołami. Czy któraś z Was mogłaby powiedzieć coś o tym ? czy mleko w piersiach jest dopiero podczas ciąży ? :(

Gość mamimili
No pewnie że jest :) przecież rozmiarówka biustonoszy jest od obwodu 60 (a miseczki kończą się na K, jak nie dalej), poszukaj u siebie dobrego sklepu albo kupuj przez net.

Gość milcewrewvewvv
nie bedziesz miala mleka jesli nie bedziesz w ciazy................................................... mozesz kupic tani stanik 65B na allegro,albo w lumpkach,j czesto trafiam na takie male rozmiary jak nowki,szkoda ze tak trudno o F :(

Gość kak
Są różnorodne sposoby na uzyskanie większego rozmiaru piersi. Jeśli Twoim marzeniem jest posiadanie większego biustu, ale bez użycia skalpela to możesz skorzystać z powiększania piersi preparatem Macrolane. Jest to zdecydowanie mniej inwazyjny sposób, który daje mniej więcej podobne efekty, jakie dają implanty. Zabieg ten ma kilka zalet. Po pierwsze piersi po zabiegu wyglądają zupełnie naturalnie. Osoby, które nie będą wiedziały o zabiegu zupełnie nie zorientują się, że biust był powiększany. Co więcej piersi są miękkie, a to z kolei przekłada się na ich naturalny wygląd. Czego w większości nie można powiedzieć o piersiach powiększanych za pomocą implantów. Więcej informacji na temat powiększania piersi za pomocą preparatu Macrolane znajdziesz na stronie http://powiekszaniepiersi.edu.pl/2011/01/23/powiekszanie-piersi-metoda-macrolane-tak-czy-nie/

powiekszenie piersi marcelonem jest strasznie kosztowne i do tego efekt na 2lata ,jaki to sens.już lepsze implanty

marchewkowa słyszałam że czarnuszka działa tak jak chciałabyś ,powieksza piersi ale ona podnosi prolaktynę a co za tym idzie to wypadające włosy,brzydka cera,wyciek z piersi,wzdęcia.Wpisz sobie gogle czarnuszka a powiekszenie piersi i powinno wyskoczyć ci forum gdzie coś pisze na ten temat