Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet i barbie

faceci lubia glupsze kobiety od siebie,taka prawda

Polecane posty

Gość facet i barbie

byly badania . Faceci mowia ze chca inteligentna...niewielu takich jest. Wiekszosc chce dominowac, podswiadomie szukaja partnerki mniej inteligentnej ,dlatego tylu facetow leci na wyglad lali barbie - duze cycki ,figura niemal anorektyczki, blond, duze usta, maly nosek, wielkie maslane oczy... Oczywiscie mowia co innego. Z drugiej strony takie lale skazuja sie na etykietke obiektu seksualnego.

Gość IMO13251
Faceci lubią kobiety. I tyle. znalezienie inteligentnej (nie mówiąc o pożądnej) graniczy z cudem. Dlatego to nie jest strach - raczej olbrzymie zdziwienie.

Gość Bueheheh...
No tak, skazuja sie. Jeszcze napisz, ze na wlasne zyczenie. Bo wyglad, wielkosc oczu, rozmiar cyckow i kolor oczu kazdy sam wybiera, jak w Simsach.

Gość rrrrrrrrr
nieprawda, to uleganie stereotypom, nie można tak uogólniac.jesli facetowi odpowiada taka partnerka to znaczy ze jest na jej poziomie inteligencji i tyle

Gość IMO13251
Ups. Przyznam się bez bicia, że nie czytałem Twojego posta, tylko z góry przyjąłem, że bedziesz chrzanić o strachu przed inteligentnymi kobietami. :P

A kobiety lubią kasiastych. I tyle w sprawie uogólniania

Gość kjhjhhk
no i co w związku z tematem? takie życie. zresztą temat jest błędny. błędnie jest zinterpretowany fakt, że to po prostu kobiety szukają facetów inteligentniejszych od nich samych. to kobiety wybierają facetów a nie odwrotnie a w związku z tym wybierają inteligentniejszych.

Gość rrrrrrrrr
fakt, tez bym nie mogła byc z facetem glupszym ode mnie

Gość IMO13251
Nie bójcie się, że skończycie z facetem głupszym od Was! Znalezienie takiego to byłby prawdziwy wyczyn...

Gość SmutnaBasia...
szukam paola chce sie bzykac z jego ladnymi kolegami ;(

Gość kot13
myślę, że to prawda- przykład - związanie się znaczacego pisarza amerykańskiego z ikoną głupiutkiej blondynki http://smokingissexy.tumblr.com/post/1015535020/marilyn-monroe-henry-miller Każda kobieta chce mieć moim zdaniem faceta inteligentniejszego od siebie, jednak niektóre są na tyle mądre, że naprawdę niewielu mądrzejszych od nich zostaje....;-)

Gość nie pierwszy raz slyszę
czy też czytam że to kobiety wybierają facetów a to niby w jaki sposób? to ja chyba nie jestem kobietą, bo nie potrafię :/ mam powodzenie i to spore, ale jednak tym, ktorzy mi sie podobają nie podobam się ja

Gość No to się załamałam...
kot13 "Każda kobieta chce mieć moim zdaniem faceta inteligentniejszego od siebie, jednak niektóre są na tyle mądre, że naprawdę niewielu mądrzejszych od nich zostaje...." IMO13251 "znalezienie inteligentnej (nie mówiąc o pożądnej) graniczy z cudem". Teraz rozumiem, dlaczego jestem sama. :-( I ,co gorsza, po Waszych postach wnioskuję, że przez swoją inteligencję i bycie porzadną już sama zostanę. Smutne.

Gość Specjalista nic nie da
Niestety chyba tak.

faceci lubia glupsze kobiety od siebie dlatego tylu jest na świecie prawiczków:)