Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gab(rysia)

Jakis chory facet zgwałcił 13miesieczne dziecko

Polecane posty

Na pewno slyszeliscie o tym. Jego uznali za niepoczytalnego i trafil do zakladu psychiatrycznego, rodzice nie poniesli zadnej kary! to dziecko nadal z nimi przebywa, kto wie co teraz dzieje sie w ich domu, pewnie znowu jakas libacja, dziecko jest bez opieki. Wyc mi sie chce na sama mysl, ze ktos mogl tak skrzywdzic taka mala, niewinna istotke.

Gość 457543
pewnie, ale za to jak psa skrzywdzą to od razu ludzie petycje piszą, a tu nic bo w końcu to nie zwierzę, a "tylko" dziecko :-(

A co masz do petycji? Zwierzeta to tez zywe istoty, czuja, bol, strach, glod, jezeli my (zwykli obywatele) im nie pomozemy to kto? Dzieki takiej petycji trzech gnoji, co urwalo huskiemu głowe ciagnac go na smyczy samochodem dostali rok bez zawiasow, slyszales zeby ktokolwiek przedtem poniósl tak wysoka kare za znecanie sie lub zabicie psa?A co do tego biednego dziecka, OPS juz dawno powinno cos zrobic, zabrac z tej pijackiej, patologicznej rodziny, a nie wysylac raz na miesiac kuratora.

I to się będzie działo cały czas. Pedofil, któremu udowodniono winę powinien dostać czapę i koniec. A dziecko w tym wypadku powinno być umieszczone w rodzinie zastępczej.

Gość Tu se
Było w rodzinie zastępczej,ale po kilku miesiącach oddali ta dziewvczynke rodzicom.Asia jej chyba na imię jest.

Pare lat temu byl artykul za ojciec zgwalcil swoja 3miesieczna corke :( .Rozerwal ja az mnie otrzepuje do tej pory jak to wspomne. dziewczynka nie przezyla..... :(

Ja bym osobiscie takich skurwysynow wlasnorecznie zatlukl na smierc...

w zyciu to dal niego byloby wybawienie obozy pracy regularne baty minimum 100 dziennie najpodlejsze jedzenie zeby zdychal dlugo i bolesnie i napuscic na niego bande homoseksualistow

vlekkenduivel powinno ale jak widac prokurator nie widzi problemu, chuj jeden tez powinien stracic prace

Gość Wydaje mi się
A co ma do tego prokurator? To sąd podjął decyzję o uwolnieniu faceta, a nie prokurator.

Sebastos prawidlowa reakcja, ja bym mu jaja urwala, w ogole to powinni podawac wszystkie dane osobowe takiego delikwenta, nie jeden z przyjemnoscia zajalby sie takim gnojem

W tvn byl miedys cykl progrmow Cela i w jednym odcinku byl wywiad z pedofilem. Opowiadal co mu robia zanieczyszczanie jedzenia fekaliami wymiocinami pilnowanie aby to zjadl mycie glowy w kiblu ponizanie gwalcenie najciezsze roboty pobicia straznicy nie reagowali wcale. Dla mnie za malo to nie czlowiek takie cos robi nawet nazwanie go zwierzecie to obraza dla zwierzat.

"Wydaje mi sie"To zle ci sie wydaje, kazda spawa najpierw trafia do prokuratury, potem do sądu. Jezeli prokurator nie widzi podstaw do ukarania sprawcy, to sprawa zostaje umorzona i nigdy nie trafia na wokande, tak jak w tym wypadku

Prokurator zgłosił o umorzenie sprawy, bo - czytaj ze zrozumieniem - biegli psychiatrzy stwierdzili, że facet "miał całkowicie zniesioną świadomość swojego postępowania z uwagi na chorobę psychiczną". Chorego psychicznie nie można sądzić ani wsadzić do więzenia - można jedynie wsadzić do psychiatryka. Więc to nie jest jakaś fanaberia prokuratorska - prokurator działa według KK i musi się trzymać prawa. Tak trudno to zrozumieć?