Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22latka z fantazją

Kręcą mnie 40-latkowie. Czy to normalne ???

Polecane posty

Gość 22latka z fantazją

Podoba mi sie pewien 43 latek i xchcialabym z nim wylądowac w lozku ? czy ktoras ma jakies doświadczenia z facetami w tym wieku ?:)

Gość Androgen
Dlaczego dziwne? Większość facetów osiąga w tym wieku odpowiedni poziom wiedzy do tego, by dobrze się pobawić w łóżku. Jeśli 40-latek jest w formie to ma spore wzięcie u młodszych kobiet :-)

Gość 22latka z fantazją
Moje koleżanki i znajome raczej wolą rowieśników. Natomiast mi zawsze podobali się starsi faceci ;)

Gość Androgen
Związku długiego i szczęśliwego z tego nie będzie, bo zbyt dużo was dzieli. Ale zajebisty sex to jak najbardziej. 20-paro latek nigdy nie da Ci tego, co 40-latek, tego bądź pewna.

Gość już ja wiem co da
Dla mnie nienormalne, ale jak tak lubisz to rób co chcesz. Młodszy jest lepszy w łóżku i ładniejszy. Nie chcesz za młodego to bierz takiego między 25 a 30-letnim.

Gość 22latka z fantazją
No wlasnie chodzi mi bardziej o fajną znajomość i zajebisty sex. Długiego i szczęsliwego związku nie planuję poki co ani z młodszym ani ze starszym hehe

Gość Androgen
Nic nienormalnego w tym nie ma. Zrób to, na co masz ochotę i nie zastanawiaj się czy wypada czy nie.

Gość Yanec
Andrgen dobrze gada... Dać mu wódki...

Gość kyghgvkj
wiesz co, chyba jestesmy takie same:D mnie tez interesuja tacy koło 40, tez nie mam zamiaru wchodzic w zaden powazny zwiazek w najblizszym czasie i oczywiscie moje znajome tez wolą rówieśników. ja sie spotykam z jednym od prawie 2,5 roku, niedługo skonczy 42 lata. jest bardzo męski czego w ogóle nie dostrzegam w rówieśnikach... niestety ma zone i dzieci w moim wieku wiec wszystko pocichu i zaczyna mnie juz meczyc to ale niczego nie załuje. p.s. to ja wszystko zaczełam. najpierw odmowił, a ja dalej go zaczepiałam. w koncu powiedziałam zeby powiedział jedno słowo i skoncze z tymi flirtami. nic nie powiedział

Młodszy jest lepszy w łóżku i ładniejszy. :D Zależy który. Ale ładniejszy? Mężczyzna ma być męski, nie ładny :D Kobieta, która używa określenia "ładny" w stosunku do mężczyzny, jest mentalnie nastolatką 🖐️