Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan nikt wazny

zranila mnie rok temu 8lat mlodsza , teraz chce szanse!

Polecane posty

Gość pan nikt wazny

laska ma 19 lat, jest 8 lat mlodsza ode mnie, sexowna. poznalismy sie rok temu na nk. wlasnie rzucil ją facet. no i pojechalem do niej . dzieli nas ponad 600km. ale tam na miejscu mam sie gdzie zatrzymac, wiec z noclegiem nie ma klopotu, u rodziny. troche sie obawiam, bo laska ma bardzo bogatych starych, co chce to ma, usunela ciaze jak byla z tamtym. bylem rok temu u niej - ona uwielbia sex, praktycznie tylko spalismy, zakochalem sie, sex byl zajebisty, ale ona znalazla sobie tam na miejscu faceta o 5 lat starszego ( lubi starszych) , mimo ze wybrala go, to spotkala sie na sex ze mna jeszcze, potem cierpialem, bo mowila mi kocham, a siadala na tego nowego. teraz odezwala sie, ze tamten ją rzucil i mnie blaga zebym dal jej szanse. ja sam nie pracuje, na rencie. ona jest bardzo atrakcyjna, ale zaczyna robic sie coraz grubsza i pyszna, robi wszystko na pokaz, i uwielbia sex..... czy cos z tego wyjdzie? powiedziala ze drugi raz mnie nie zrani, ale ona moze miec kogo chce ... ona ma dopiero 19 lat, czy znow za jakis czas znajdzie nowego? boje sie jej wierzyc, bo zranila mnie bardzo...

Gość cukierek mietowy
chce się pocieszyć po nieudanym zwiazku ona z bogatego domu, Ty na rencie napewno nie myśli powaznie uwazaj by z nią nie wpaść

Gość kazujoszi funaki
szczerze?? Jesli odpowiada Ci rola przystanku autobusowego to lec do niej. Ale badz swiadom, ze rzuci Cie znowu i znowu i znowu

Gość IMO13251
Nieczytałem ale odpowiem. :P 1.Randka 2.Pożądne ostre dymanko w ubraniach (jej dom koniecznie) 3.Finisz w ustach, niech połknie albo wypluje gdzieś do kibla, z resztą nie ważne - TWOJEJ SPERMY NIGDZIE MA NIE BYĆ! 4.Gacie na dupę. 5.Rzucasz jej 10zł ze słowami: "Tyle jesteś dla mnie warta" 6.Wychodzisz - pośpich wskazany (dlatego seks w ciuchach aby odwrót był szybki i udany) 7.NO CONTACT! Ewentualnie jeśli jesteś bezmózgim osłem możesz spróbować z nią "chodzić".

Gość silliesaja
daruj ją sobie, dziewczyna po prostu ma wszystko na zawolanie i mysli ze tak bedzie tez z Toba

Gość pan nikt wazny
kochalismy sie raczej u mnie, u rodziny, ona nie pokazywala mnie rodzicom, oni maja swoje zasady, nie tolerowali jej chlopaka z ktorym zaszal w ciaze ( i usunela) bo za malo zarabial, aja na rencie, nie moge pracowac. dzwoni do mnie codziennie i godzinami gada, na wszystko ją stac, obiecuje ze autem bedzie mnie wszedzie wozila i ze drugi raz nie zrani. mysle ze na ten sex pojade bo byl zajebisty, ale boje sie ze sie zakocham znow. zawsze sie zakochuje.. ale jesli wiem ze tak ze mna postapila rok temu.. to moze nie uda jej sie namowic mnie ...

Gość Pani Szkieletowa
nie wiem nad czym ty się jeszcze zastanawiasz:(

Gość pan nikt wazny
IMO dobry jestes :D .... racja co chce to ma, i musi za wszelka cene zdobyc, ja juz sie pogodzilem z tym, ale odezwala sie, i truje , i pcha sie by byc moja, a zaczela tak... ze jak z kolega ,nie pisala nic ze tamten ja rzucil ( ale kto wie kto kogo? :/)

Gość daj spokoj
dziewczyna nic nie warta i znowu Cie zrani, znajdz sobie inny obiekt zainteresowania, a jej juz podziekuj