Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan nikt wazny

zranila mnie , chce bym dal jej szanse, co robic?

Polecane posty

Gość pan nikt wazny

mam problem, panna ma 19 lat, ja 8lat starszy. dzieli nas 600km. ja tam w jej miescie mam rodzine. rok temu bylem u niej. tzn spotykalismy sie u mnie, gl na sex, rozkochala mnie w sobie, zakochalem sie, ale ona wybrala innego. mowila mi kocham- a siadala na innego. zranila mnie bardzo. teraz po roku odezwala sie zebym przyjechal do niej i dal jej szanse , ze juz nie zrani mnie 2 raz. boje sie jej wierzyc i ufac. ma bardzo bogatych starych, co chce to ma. rok temu tez ją facet zostawil bo byla z nim w ciazy i usunela. ja sam nie mam kasy , jestem na rencie, nie moge pracowac. ona moze miec kogo zechce. czy ona mysli powaznie o mnie? dodam ze ona uwielbia sex, caly czas tylko by sie kochala

Gość pan nikt wazny
Up

Gość ona1555
człowieku olej ją co ona warta napewno nie ciebie, pewnie zabawi się i odejdzie ...

Gość pan nikt wazny
ona miala wielu wielu facetow, wczesnie zaczela zycie sexualne, 2 poprzednie zwiazki miala ok 1 rok, ale jest bardzo zadbana , kulturalna, ale ten sex jest jej ciemna strona , bo do konca zycia nie zapomne co ze mna zrobila, wiem ze jak tam pojade to bedzie mnie namawiala,dodam, ze codziennie do mnie dzwoni i gada godzinami, powiedzcie, ale czy ..bo ja zapewne znow sie w niej zakocham ( sex zajebisty) jest to realne .. 8 lat roznicy, 600km nas dzieli, no i ja nie mogacy pracowac ...

Gość Pani Szkieletowa
Ja pierdziuuu:( Ciekawe co ty w niej widzisz - chyba tylko rozjechaną dupę:( Usunęła własne dziecko i puszcza się ze wszystkim,co się rusza - nie ma co fajna laska:(

Gość IMO13251
Wklejam moją odpowiedź z drugiego tematu, gdyż jeden topik o tym samym jest dla naszego kochanego autora niewystarczający... PLAN DZIAŁANIA: 1.Randka 2.Pożądne ostre dymanko w ubraniach (jej dom koniecznie) 3.Finisz w ustach, niech połknie albo wypluje gdzieś do kibla, z resztą nie ważne - TWOJEJ SPERMY NIGDZIE MA NIE BYĆ! 4.Gacie na d**ę. 5.Rzucasz jej 10zł ze słowami: "Tyle jesteś dla mnie warta" 6.Wychodzisz - pośpich wskazany (dlatego seks w ciuchach aby odwrót był szybki i udany) 7.NO CONTACT! Ewentualnie jeśli jesteś bezmózgim osłem możesz spróbować z nią "chodzić".

Gość Pani Szkieletowa
Ja tam na jego miejscu rzuciłabym piątaka:(

Gość pan nikt wazny
dzieki .. przez pomylke napisalem jeszcze raz, bo myslalem ze nie wpadl temat ... nie wiem co robic, bo bardzo sie wtedy w niej zakochalem,. wiem glupi jestem... taka mloda dziwka, z dobrego niby domu...

Gość IMO13251
Szkieletowa...Piątaka w locie za bardzo nie widać i laska może nie zajarzyć w odpowiednim momencie, że to szmal. Papierek jednak być musi...

Gość Pani Szkieletowa
IMO sądzisz,że nie dość,iż daje dupy każdemu po kolei to w dodatku jest ślepa? Autorze niech cię ręka boska broni . Toż to samo ZUO

Nie masz pewności siebie za grosz skoro rozważasz ruchanie pustego kurwiszona po skrobankach. Na twoim miejscu nie narażałbym swojego rachitycznego ego na kolejne złamanie. Bo tak się na pewno stanie. Człowieku! Godności trochę!

Gość a ja na tiot
chyba taki latwy nie jestes ?

Ona ma dopiero 19 lat. Dużo może się w jej głowie jeszcze zmienić. Po prostu duże ryzyko, że coś jej znowu odjebie. Sam musisz zadecydować czy chcesz to ryzyko podjąć.

19 lat? Nie oczekuj powagi u kogoś w tym wieku. Żadnego dawania szans bo zawsze skończy się tak samo.

Gość nowy tydzien
pomysl, ze nie jest warta tego by taki kawal drogi jechac na zajebisty seks..ok chce zebyscie byli razem, ale jak ty to widzisz... bo ja nie wyobrazam sobie babsztyla ktora ma zaledwie 19 lat a wiecej fiutow miala w cipsku anizeli norma;lna kobieta ulozona ....

Gość gyfrxgrtyj
nie!!

Gość jenteftrki
up! hmmmmmmmm

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wchodząc na ten temat myslałam ze to jakaś zbłąkana owieczka ..z tej laski .. a to typ wyzwolonej kobitki bogatej i rozpieszczonej na dodatek !!! :):) widać ,ze autor tego topicu ., to lubi być zabawką im bardziej bedzie sponiewierany tym bardziej będzie jak piesek potulnie warował ! reasumując weź sie chłopie ogarnij ..może wszyscy juz się poznali na niej i nie chcą mieć z nia nic wspólnego ...;p dla niej będziesz jak tymczasowe pocieszenie ..na seks ..taka odmiana męskiej prostytucji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!