Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

entkastudentka*

Podobają mi się starsi mężczyźni a jednocześnie sie ich boję

Polecane posty

Z rówieśnikami umiem flirtować, czuję się swobodnie, a gdy podoba mi się taki 30latek to się peszę strasznie i zawstydzam.

a moze wlasnie dlatego sie zawstydzasz, bo Ci sie podoba bardzo? moze to wcale nie jest z jego wiekiem zwiazane? choc mozliwe ze Cie to moze peszyc ze jest starszy, na pewno bardziej doswiadczony w kwestiach damsko-meskich...

myslalam że Ty o konkretnym facecie piszesz, ale teraz przeczytałam jeszcze raz Twoja wypowiedz i chyba chodzi Ci ogolnie o 30laków.. chyba za pozno dla mnie juz jest;p

Gość vodkaa
wiesz kochana 30 latkek to nie jest duzo starszy mezczyzna. dla pocieszenie powiem Ci, ze mi sie podobaja glownei 40latkowie, a w chwili obecnej jeden konretny. uwielbiam go.

Gość rrrrrrrrr
bo 30 latkowie cos w sobie mają, juz w pewien sposób doswiadczeni ale nie zbyt starzy. tez mi sie podobają

Gość rrrrrrrrr
byłam kiedys w związku z 32 letnim facetem, sama mam 22 i masz racje tez mi sie wydawało ze nie traktuje mnie poważnie ale to pewnie nie jest regóła

Gość 342fdses
ja mam 29 lat i jestem prawiczkiem

Jeżeli ma na imię Batman to wal w ciemno. Genetyczna gwarancja porozumienia dusz :D

Gość rrrrrrrrr
przykre :P

Mam 22 lata. Oczami wyobraźni widze go w roli kochanka, postrzegam go w ten sposób, ale nie chcę przygody, chce uczucia, zrozumienia, czegoś wiecej.

Gość rrrrrrrrr
bo faceci w naszym wieku to jeszcze dzieci nieprzygotowane do życia a my pragniemy stabilności, poczucia bezpieczeństwa itd... dlatego to wszystko

Gość cxzcxz
i nigdy nie miałem dziewczyny :)

Polak w Szwecji - widzialam ze szukales gdzies tu na forum jakies Polki w Szwecji - i udalo Ci sie znalezc?

Czuję związek z każdym atomem we wschechświecie. Nie wszystkie jednak poruszją się po zrozumiałcyh orbitach.

na jak długo? - może jestem naiwna, ale zawsze chce i wierzę, że na zawsze na jakich zasadach? - na zasadach partnerskich, chciałabym po prostu by był dla mnie autorytetem, by dawał poczucie bezpieczeństwa

nie musisz się bac rozmawiać. to tylko rozmowa. po prostu nie udawaj kogoś kim nie jesteś. są "dorosłe" dwudziestolatki i dziecinni trzydziestolatkowie. sprawa indywidualna.