Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcieee1

Wymiana obcasów

Polecane posty

Gość pomozcieee1

Cześć! Mam problem ze szczupłą nogą, a chcialam muszkieterki, jednak co mierzyłam, to wszystkie były zdecydowanie za szerokie. W koncu znalazłam, ale na baaaardzo wysokim obcasie. Coś takiego: http://e.snobka.pl/sn656/d53ca7b3001e3b1f46fbbb95 Nie da sie na nich ustać. Pomyslalam o zamianie na koturn: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSLeSV5iKIlX_0ezid1nes6DLYWSlK4F1Ur-lPCSXLDnVuwciCoDw Cena nie gra roli. Myślicie, ze da sie to zrobić? Pozdrowionka! :)

Gość przecież ten koturn jest
tragiczny... wymien na normalne obcasy, tylko troche niższe.

Gość pomozcieee1
Ten obcas dalam dla przykladu. Chodzi mi o wygodę również. Co bym sie nie zabiła. Nizsze... Ale żeby były ok dla mnie, to musialyby mieć max 6cm, obecne mają aż 10. :/ Kupilam je, bo kosztowały tylko 50 zł, ale obcas do kitu. Na łączonych bym przynajmniej normalnie szla... Ech...

Gość radio 1
i tam jeszcze byl 'czub' jak szpic alpejski. mam nadzieje ze takich czubow sobie nie kupisz ? obie te pary sa zreszta PRZETRAGICZNE

Gość porzadny szewc bez
klopotu zmniejszy wysokosc obcasow.

Gość tikit
szpila jest fajna i sexi ja tylko takie nosze....akoturna ochyda

Gość pomozcieee1
Zadne z tych butów, nie są moimi. Dalam dla przykładu tylko obcasy. Już dajcie spokój. Chciałabym wysokie buty, zeby mi zakryły kolana... Jejku. Czy szewc może zmniejszyć obcas aż o połowę? Da sie w tym iść?

Gość pomozcieee1
Też wole szpilki, ale 10 cm na ślizgawicy? Ciężko jak dla mnie. :(

Gość zawsze warto ...
Przy wymianie bardzo wysokich obcasów na niższe i grubsze straci formę cały but, ponieważ kształt buta jest uformowany do wysokości pierwotnej. Zapewniam, że chodzić w takich butach jest bardzo ciężko lub wręcz niemożliwe. Podczas dywagacji na ten temat zobacz www.pogrosiku.eu