Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eli beli

czy przyjmą mnie jeszcze do zawodówki ?

Polecane posty

Gość eli beli

mam już skończone 18 lat jest w klasie maturalnej ale stwierdziłam ,ze to wszytko bez sensu bo nie dostaną sie na przydany ( techniczny itp ) kierunek studiów ,a nie chcę zasilać grona bezrobotnych po pedagogice, politologi czy innych taki. Po zawodówce będę miała przynajmniej jakiś wyrobiony zawód i zawsze znajdę prace... słyszałam ,ze chyba gdy ktoś ukończy 18 lat to go nie przyjmują juz do zawodówki ?

Gość pewnie............
tylko do zawodówki dla dorosłych są takie :-)

Gość sialalalalaalala
niee,zrób maturę albo nawet i bez i idź na studium jakies fajne. do zawodówki cie nie przyjmą ew. kursy z OHP :D

Gość radio 1
albo lepiej idz do szkoly policealnej. trwa 2, 2-5 roku, i masz po niej przynajmniej tytul 'technik'. np. technik farmacji, technik elektroradiolog itd. przynajmniej jest po tym praca

Gość eli beli
maturę zrobię na bank bo co mi szkodzi zdam bez problemu :D skoro do zawodówki nie to chyba sie wybiorę do jakiejś policealnej :)

Gość gość
Ja znam przypadki że do dziennej przyjmowali 18 latków więc nie powinno być problemu Tylko lepiej dokończ liceum by mieć średnie a potem jakąś policealną by mieć technika to jest naprawde lepsze niż sama zawodówka