Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alonzo....

Nie rozumiem zachowania pewnej kobiety wytłumaczcie mi...

Polecane posty

Gość alonzo....

Poznałem raz pewną kobietę przypadkowo. Pomagałem jej raz naprawić komputer i zapytała czy mogę dać jej mój numer gg bo jak czasem będzie mieć problem z komputerem to napisze. Ok dałem gg. Z czasem na początku były trzy fajne rozmowy o tak chciała mnie poznać bliżej. I poznaliśmy się jako przyjaciele. I potem zaczęły się dziać dla mnie rzeczy dziwne i nie zrozumiałe. Co dziennie do mnie pisze, ale jej rozmowa polega na tym że puści buźkę i tyle. A ja się muszę produkować żeby coś pisać. Ona jedynie zapyta co słychać. A jak nic nie piszę to z żalem do mnie, że pewnie mi w czymś przeszkadza albo nie chcę z nią gadać. No ale jak to? Jak nie chcę z nią gadać??. To ona ciągle zacznie na zasadzie buźki i tyle. Co to ja mam się ciągle produkować nie rozumiem. Może jej się podobam. Skoro tak to czemu bardziej się nie wysili?

Gość Pani Szkieletowa
Może to jakiś wstydliwy pokemon? Nigdy nic nie wiadomo.... Poza tym sęk w tym czy ona Tobie się podoba? Jeśli tak to miej w dupie buźki i produkuj się:)

Gość 7 na 10
Bo niektóre już takie są - małomówne i mało wylewne, pragną tylko poświęcania im uwagi.:P

Gość hoppilo
zapytaj sie jej czemu wysyla tylko te emotikonki i nie zapodaje zadnego tematu do rozmow. prosto z mostu :-)

Gość alonzo....
"Jeśli tak to miej w dupie buźki i produkuj się " No jeszcze czego jeśli obie strony wzajemnie się sobie podobają uważam, że każdy powinien włożyć 50 % wysiłku. "zapytaj sie jej czemu wysyla tylko te emotikonki i nie zapodaje zadnego tematu do rozmow. prosto z mostu " To na takie pytanie pada odpowiedź > a tak jakoś może wymyślisz temat do rozmowy..

To spróbuj ją wyprzedzić i któregoś razu Ty pierwszy wyślij jej buźkę lub napisz "co słychać" Przez pewien czas staraj się nie dopuszczać aby to ona pierwsza pisała.

Gość byl juz tutaj taki temat jakie
s 1,5-2 lata temu.2/10 😴

Gość alonzo....
"To spróbuj ją wyprzedzić i któregoś razu Ty pierwszy wyślij jej buźkę lub napisz "co słychać" Przez pewien czas staraj się nie dopuszczać aby to ona pierwsza pisała." haha raz tak zrobiłem to wściekła się na mnie. Zaczynasz rozmowę chłopie a nic nie piszesz :D . Powaga!

Gość Pani Szkieletowa
No to kurwa jaki masz problem . Jak ci wyjedzie z buźką napisz jej to samo co ona tobie. Że też ludzie nie mają większych problemów:(

Gość alonzo....
"No to k**wa jaki masz problem . Jak ci wyjedzie z buźką napisz jej to samo co ona tobie. Że też ludzie nie mają większych problemów " Ty masz większe???

Gość Pani Szkieletowa
Każdy jakieś ma. I nie twierdzę,żeby Twój należał do czołówki największych katastrof świata. To jest proste jak budowa cepa.

Jakoś nie kapuje... A spróbuj do niej coś sensownego napisać jak ci wyśle emo? Albo poprostu zapytaj czy na kawe nie miałaby ochoty? Spotkaj się z nią raz i wybadaj sprawę. Tak na gg to wy sobie możecie...

Gość Jadę z odsieczą
Ha, ha, rozbawił mnie Twój wątek. Ja tu widzę proste i salomonowe rozwiązanie, skoro ona wysyła bużkę, a Ty nie masz ochoty się produkować, a Ona się denerwuje, gdy Ty zaczynasz rozmowę: niech Ona zaczyna pierwsza i jeśli dostaniesz buźkę, też odeślij Jej buźkę. I po sprawie. ;-) :-D

Gość spytaj
się czy wybierze się z Tobą na randke ;) - (jeżel C się podoba oczywiście, w każdym razie widze że na pewno Ci intryguje a to już coś :P

Gość MartInkaaaaaa
Skoro ona tlyko poszcza emoto i nie ma pomyslu na temat to czy warto z taka osoba zadawac sie?:P Widac,ze musi byc nudna osoba:P Nooo chyba,ze jest bardzo ale to bardzo wstydliwa osoba a moze...nie poytrafi pisac na klawiaturze i stad tlyko te emoto?heheheh..........

Gość sa, sa
daruj sobie to pisanie na gg. zaproponuj jej spotkanie: wypad do kina, na kregle, spacer. wtedy wybadasz sprawe.