Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gab(rysia)

Co to sa takie male robaczki w lazience?

Polecane posty

Najczesciej krzataja sie kolo wanny(lub w niej) albo ubikacji? Maja takie dlugie mordki i gruby tułów, żal mi ich zabijac, kot to robi za mnie, dla niego to rozrywka

Gość to pewnie są
wilgotniaki ( tzw. krokodylki)

Gość pluskwy ?
jakies? fe kup jakis preparat

hej, hej, ja mam czysta lazienke, zeby nie bylo..szoruje ja co kilka dni:) tak, przyznaje sie do tego! Te robaczki powstaja na skutek wilgotnosci, tylko jak sie ich pozbyc?

Gość kfikfjf
Rybiki

Tak sie nazywaja? mam nadzieje, ze nie sa pod ochrona, poszlabym do wiezienia jak nic

Gość dede1
musisz wyeliminować wilgotność w łazienice , co znaczy , że od dzisiaj będziesz się myć na sucho , ale spoko podobno ruski wynaleźli wodę w proszku , zresztą co to dla nich , skoro dali radę sztuczną mglę ? :p

No a jak, a myslisz ze dlaczego teraz snieg pada? Ruski wszystko potrafia. Jendak wolalabym myc sie pod woda...

Gość dede1
to nie śnieg , to opad promieniotwórczy, sorrry , włąśnie oglądałem film o zagładzie nuklearnej :p :) wolałabym ? a kogo to obchodzi ? chcesz ,żeby poczciwe rybiki opanowały , też twój pokój , przedpokój , piwnicę , a nawet ganek ?

Gość dede1
aha , i one są pod ochroną , najpierw żywią się wodą a potem przerzucają się na drewno , jak skończy siędrewno to wpieprzjają beton , tak ,że myśle , że twój dom jest zagrożony :p

dede ja juz nie ogarniam o czym piszesz, ale napisz cos wiecej, jutro na pewno przeczytam:/

Gość nasermajster
na pewno rybiki, zwykle robia za przysmak kotow. Nie sa szkodliwe, wrecz przeciwnie, zywia sie roztoczami i innym syfem w ubraniach, cukrem (i nie pamietam, ale chyba potrafia tez trawic papier) Zeby jednak mimo wszystko sie ich pozbyc nalezy zadbac o porzadne odwilgocenie lazienki- sam wiatraczek przy suficie zadko pomaga- trzeba wietrzyc codziennie, puszczac grzejaca farelke (dobrze wysusza powietrze), zorganizowac czestrze pranie ubran, a reczniki suszyc np na balkonie. Ja tam osobiscie nic nie mam do rybikow, nie przenosza zadnych chorob wiec niech sobie zyja :)

Gość specjalistą od rybików
jest Myrewin ciekawostką jest fakt że rybiki składają jaja codziennie :)

Gość nasermajster
co jest nie tak w okresleniu "grzejaca farelka"? :)

Gość Laufer
a z czego się kurzy?