Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mike3367

jak ja odnalezc ?

Polecane posty

Gość mike3367

chcialbym odnalezc znajoma z ktora stracilem kontakt- niestety stracilem karte tel, a ona zlikwidowala konto na nk, nie ma jej tez na facebooku.ostatnim razem jak rozmawialismy proponowala spotkanie ale wtedy mialem kogos wiec odmowilem.chcialbym sie jakos z nia skontaktowac, ale nie wiem jak- nie mamy wspolnych znajomych, nie wiem gdzie teraz pracuje :(

Gość bauerek
no tak.......wcześniej jej nie chciałes bo miałeś inna........ teraz jestes wolny to nagle ją chcesz? nie pomyślałeś że pomazała wszędzie konta na nk żebyś jej nie szukał? żenada................ daj jej spokój i dupy nie zawracaj nam

Gość mike3367
nie wiem czemu tak agresywnie do mnie podchodzisz...mialem dziewczyne wiec bylem lojalny, ona wobec mnie tez, wiec spotkanie na kawie z ta dziewczyna nie wchodzilo w gre, zreszta wiedziala ze mam kogos (z fotek na nk z wakacji).teraz jestem wolny wiec czemu nie mialbym do niej zadzwonic?

Gość a może....
adres jej znasz?

Gość wchodzisz
na facebooka i grzebiesz po Jej znajomych, wspolnych znajomych itp - i tak od jednych do drugich i jest szansa, że znajdziesz - ludzie bardzo często zostawiają różne wpisy, że gdzieś tam razem byli, gdzieś tam się razem wybierają czy, że to samo się podoba (bzdury totalne) :D możesz też tym sposobem nk, po wpisach do zdjęć itp napisze Ci tak: szukalem kiedyś pewną dziewczyne 1,5 roku ;) nigdzie nie mogłem Jej znaleźć wyszukiwarki google czy inne, nk - nic totalnie nic wlazłem - zapisałem się na facebooka i po 15 minutach :) i pisze to jak najbardziej poważnie

Gość MartInkaaaaaa
Nie wiesz gdzie mieszka?Musisz cos wiedziec ay ja odnalezc:) Ja kiedys szukalam kogos i dopiero po paru latach znalazlam a raczej sama ta osoba sie odnalazla bo odezwala sie 1wsza do mnie:) Moze ma konto na fotce.pl badz na jakims innym portalu? Wpisz w googlach jej imie i nazw.Moze cos Ci sie pokaze:P

Gość noooooo
jak ktoś ma konto ma fotcepl to nie warto go znać ;) :P

Gość MartInkaaaaaa
Do noooooo - fotka, NK,FB , i Bog wie jakie jeszcze portale sa do siebie podobne!

Gość mike3367
znalazlem jakas stara karte i tam byl jej numer niestety nieaktualny.Jak wtedy dzwonila to nie zapisalem jej numeru bo tak jak mowilem mialem kobiete wiec uznalem ze to nie ma sensu.Dzownilem do wspolnych znajomych niestety nikt z nia nie ma kontaktu.Wczesniej pracowala w sklepie z ciuchami, potem dostala gdzies nowa prace, ale juz nie pamietam gdzie.Wiem w jakiej oklicy mniej wiecej mieszkala wczesniej, ale nie wiem dokladnie gdzie, zreszta mysle ze napewno sie juz stamtad wyprowadzila.Studiuje w warszawie turystyke srodziemnomorska w prywatnej szkole ale tez nie wiem w jakiej.