Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rytytytytyytytuu

czy powinnam mu wyznac swoje uczucia prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość rytytytytyytytuu

spotykam sie w przyjazni od 2 miesiecy z facetem... jest fajnie,troszczy sie o mnie nie chodzi o sex... podoba mi sie ,ze tak dojrzale mysli ..ma 25lat a ja 22.... niestety ja zaczynam czuc do niego cos wiecej,moze nie milosc ale cos silnego czy powinnam mu to powiedziec? lubie jasne sytuacje... ale boje sie,ze odwroci sie ode mnie.... jak sie spotykamy to dajemy sobie buziaki,przytulamy sie,chodzimy za ręke... ale np... czesto to ja wychodze z inicjatywa spotkania... w dodatku on jest wykształcony a ja zwykła kasjerka moze powinnam dac sobie spokoj??? dodam,ze on 5miesiecy temu zakonczyl 5letni zwiazek

Gość podnoszzzzeeee
z inicjatywa spotkania!!!! nie buziakow!!!

Jesteś rozsądna i ostrożna, świetnie. Porozmawiaj z nim koniecznie, powiedz co czujesz nawet gdy masz wrażenie że nie będzie to co oczekiwał. Szczerość na początku nie dość że jest praktyczna to jeszcze pozwala oszczędzić potem rozczarowań. Rozsądnie postąpisz bo jest duża szansa iż sama czegoś się dowiesz. A wiedza przydaje się nie tylko w nauce ale i budowaniu swego szczęścia (lub unikaniu kłopotów) :) A on po zakończeniu kilkuletniego związku być może szuka ukojenia, "strzela sobie "klina uczuciowego aby poczuć się lepiej i tym bardziej wymaga ta sytuacja rozjaśnienia.

Gość fdbgdfbg
o Boze ja bym mu w zyciu nie powiedziala, nie teraz, dziewczyno facet swiezo po zwiazku ucieknie od ciebie