Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Larysa 23

Jak najwięcej w 3 tygodnie....

Polecane posty

Gość Larysa 23

Od dziś zaczynam ostrą dietę. Do 10 marca muszę zrzucić jak najwięcej(oczywiście w granicach zdrowego rozsądku). Jak narazie planuję całkowitą eliminację słodyczy,makaronów,kluchów,itd. Za to będę jadła więcej warzyw,jogurtów naturalnych i do tego min. 30 minut ćwiczeń codziennie. Jak sądzicie ile moge zrzucić najwięcej przez ten okres? Jeżeli jest któś chętny to zapraszam serdecznie :)

Gość Larysa 23
Widzę,że brak chętnych... Trudno będę się odchudzać sama i zapisywać codziennie swoje zmagania,żeby mieć nad tym kontrolę. Swoją drogą to wiem,że drastyczne odchudzanie nie jest najlepszym pomysłem i ze taki proces powinien trwać ale czasami trzeba się poświęcić :)

Hej:) Ja sie z Toba chetnie poodchudzam , tez chcialam zalozyc swoje forum ale nie wypalilo... To jakies wazne wydarzenie w marcu skoro tak szybko chcesz schudnac??:)

Gość Larysa23
Czesc aldonuska! :) Fajnie,ze chcesz sie przyłączyć. Co do wydarzenia to moze nie jest jakies super wazne(chodzi o faceta z ktorym sie juz dlugo nie widziałam ) ale zalezy mi zeby dobrze wygladac :) no i planuje wiosenne zakupy i nie chcialabym znow popsuc sobie humoru przez to ze nie mieszczę sie w spodnie. Jakby mi się udało zrzucić 4-5 kg to była bym mega szczęśliwa :) a Ty planujesz jakąs konkretną dietę ? Ile chcesz zrzucic?

Ja chcialabym schudnac 6 max 7 kilo wtedy juz by bylo super. Stosuje diete MZ:) i odrzucilam slodycze tluste jedzenie itp...Cwicze jezdze na roweru stacjonarnym:)

Gość magdalenka_77.77
Pamiętajcie o efekcie jojo :) Zbyt dużo w tak krótkim czasie... do niego doprowadzi.

Ja tez chetnie sie dolacze, do 10.03 chce zrzucic kilka kg... :-) Ostatnio bylam na diecie i schudlam na niej 3kg w poltora tygodnie, dieta MŻ I WR , odrzucilam calkowicie napoje gazowane , cukry i tluszcze... ;-) Teraz chcialabym schudnac wiecej w te 3 tygodnie, mam teraz wieksza motywacje bo dolaczyla do mnie moja siostra :-) Dzis ugotowalam wielki gar zupy kapuscianej dla mnie i dla siostry - i wlasnie tą dieta teraz bede sie kierowac :-) Niemniej jednak jesli bede miala na cos ochote to skusze sie na to ale w rozsadnych ilosciach :-D Dzis za mna dwie miseczki zupy kapuscianej i trzy plasterki szynki... :-) Pozatym dwie kawy z mlekiem , oraz trzy herbatki i kostka czekolady... Wieczorem moze pocwicze i zjem za chwile jeszcze jedna miseczke zupy jako kolacje... :-) Jutro rano praca wiec do poludnia bede chyba tylko na owocach a popoludniu zupka :-)

Fajnie ze jest nas wiecej bedzie razniej:)Mysle ze fajny to pomysl zeby pisac ile sie jadlo kazdego dnia bo wtedy bedzie to motywacja by sie ograniczac:D

Gość Larysa 23
Fajnie ze jestescie :) podsumowanie mojego dzisiejszego dnia : sniadanie : kubek czarnej kawy,activia naturalna + 2 łyzki otrębów II sniadanie: jabłko i pomarancza obiad: owsianka kolacja: kefir naturalny poza tym woda niegazowana i zielona herbata. Niezły pomysł z tą zupą kapuścianą,moze też wypróbuje :)

Gość Larysa 23
Oj na głodówce to ja bym długo nie pojechała, zwłaszcza że pracuję po 8 godzin dziennie i cos jeść muszę. Poza tym jakbym schudła 20 kg to chyba by było po mnie :P

Gość chudziiiina już niedługo
Witam! Ja też się z Wami chętnie poodchudzam :) Muszę dobrze wyglądać mniej więcej do połowy maja a w czerwcu to już koniecznie ma być idealnie i pięknie. Na wiosnę muszę czuć się super lekko. Też planuję zakupy i wolałabym kupić te mniejsze rozmiary :) Powodzenia, dziewczyny!

Ja juz coprawda po kolacji, ale ssie mnie "maly glodek" czekam az rodzice wroca z zakupow , moze kupia cos dobrego to przekasze... I tak jeszcze nie ide spac i bede cwiczyc wiec jeszcze nie jest za pozno, pozatym zjadlam dzis tylko 650 kcal :-? wiec nawet wypada cos zjesc...

Gość Larysa 23
Witam! U mnie dzis na sniadanie : 2 parówki + 2 kromki chleba słonecznikowego i herbata zielona. II sniadanie; jogurt naturalny z otrębami.

Ja dzis tez parówka - jedna i dwie kromeczki chleba z tostera (takie przypieczone mniammmm :) ) do tego herbata bez cukru... :) Podgrzalam sobie zupe kapuściana, ale mam dzis na obiad pomodorowaa pomidorowa tez ma malutko kalorii , jeszcze sie zastanowie co zjesc :) Wczoraj bylam w pracy - mala bulka z plasterkiem szyneczki, jablko i pomarancz :) Do tego barszcz czerwony knorr z torebki (dwie szklanki) . Po pracy skusilam sie na mizerie i malego kotleta :D, ale to nic ;) I tyle... :)