Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redwomen876

objawy ciąży

Polecane posty

Gość redwomen876

Witam. Od jakiegoś czasu (ok.2 tygodni)co jakiś czas źle się czuje, strasznie mnie mdli ale zazwyczaj pod wieczór lub w nocy, bardzo boli mnie gardło, zauważyłam tez zaparcia ,czy to mogą byc objawy ciąży a i gdy kochałam się\z chłopakiem to bylo tak ze nie było zabezpieczenia (nie wiem jak mogłam wgl pozwolić na to )i to bylo tak ze jak wsadził to "pomachał" niecałe 20 sekund ani ja ani on nie doszliśmy do orgazmu i wyciągną bo cos nam przerwało, czy mozliwe jest to ze choć troche jego spermy pociekło mu albo mógł miec wcześniej ją na penisie?

no mógł mieć. A w którym dniu cyklu byłaś wtedy i jakie masz długie cykle?

Gość redwomen876
okres mam w miare regularny za tydzień najpóźniej powinnam dostać, z tego co pamiętam to chyba byly dni płodne. Boje sie kupic test , wczoraj dopiero zaczęłam podejrzewać ze może to byc to , całą noc nie spałam boje się.

poczekaj do dnia okresu. Zrób test. jeśli chcesz wiedziec kilka dni wczesniej to mozesz isc po weekendzie na badanie z krwi. beta HCG. Ono jest bardzo pewne, wiec i niepewnosc zniknie

Gość redwomen876
zamierzam poczekać do okresu jesli nie dostane go na początku marca to zrobię test. czytałam ze jednymi z objawów ciąży jest zgaga , do końca nie wiem na czym ona polega ale boli mnie gardło i wgl ciężko mi sie mówi (ale to może tez dlatego ze pale papierosy)

Gość kjbkk
wymiotowałaś ku­wa kiedyś? zgaga to właśnie kwas żołądkowy w gardle

Gość redwomen876
wymiotowałam kiedyś!