Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka 75E

Mam duże piersi, chciałabym mieć małe :(

Polecane posty

Gość kafeterianka 75E

Mam rozmiar 75 E. Wolałabym mieć mniejsze, bo taki rozmiar to straszny problem. Ubrania się nie dopinają, a jak dopinają, to odstają na brzuchu. Kupić dobry biustonosz granicy z cudem!!! W pracy mimo, że ubrana jestem pod samą szyję, faceci się gapią, a jak na nich spojrzę to uciekają wzrokiem. Kręgosłup już siada :/ ehhhhhhhhh

Gość prunjddcdcfddggfd
A ja mam malutkie jak omlety. I zazdroszczę kobietom taki jak Ty :)

Gość eeeeeeee????????
Zajrzyj na forum Lobby biuściastych i znajdź w google elektroniczny bra-fitter, bo biust może i masz duży, ale rozmiar stanika mały, czyli biustonosz niedobrany zwyczajnie. Na Lobby są też informacje o firmach szyjących "kobiece" ubrania (np. Biubiu).

Gość ddeeeww
Mam ten sam problem co ty.Ostatnio udalo mi sie kupić dobrze dobrany stanik,ponad 100 zł,80 f,trochę przytyłam i teraz wypływają mi górą!

Gość kak
Problem kobiet z dużymi piersiami jest tak samo istotny jak kłopoty kobiet o małym biuście. Kobiety z pokaźnymi piersiami narzekają na bóle kręgosłupa. To prawda. Czasami też może dojść do jego deformacji, jak i zniekształcenia barków. Dość często na skórze piersi pojawiają się wysypki. Zdarzają się również owrzodzenia i odparzenia. Le to nie jedyne kłopoty pań, które są posiadaczkami sporych piersi. O innych dolegliwościach można przeczytać ze strony http://powiekszaniepiersi.edu.pl/2010/08/15/gdy-biust-jest-duzo-za-duzy%E2%80%A6/ Z pewnością zastanawiasz się w jaki sposób zmniejszyć biust. Można to zrobić na różne sposoby. Ja polecam dobór odpowiedniego stanika, a także wybrać odpowiedni krój bluzki. Jednak, gdy to nie pomoże to wówczas trzeba sięgnąć po inne sposoby. Na przykład po operacyjne pomniejszanie biustu.

Gość freg vr eve
masz zle dobrany stanik, wejdz na lobby i balkonetke!!!

Gość JOkolOno
Ja po przytyciu mam duże ,dlatego moze jak sie chudnie to i piersi chudna.?

Gość asfg
75 E Ty nazywasz duzym biustem,może faceci sie gapia bo jest taki mały.Ja mam 75 J .To jest duzy biust,który maskuje jak moge.

Gość olunia12348
Ty masz za duże ja za małe, ale mam to gdzieś już od kilku lat. Skoro nie mam na to wpływu biologicznie bez skalpela to sr*m na to:D

A nie myślałaś o pomniejszeniu piersi. Moja koleżanka ma zamiar poddać się operacji pomniejszenia piersi u dr Kratochwila, ponieważ przez piersi towarzyszy jej nierozłączne uczucie ciężkości, którego ma już dość. Moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysł, po co się męczyć i jeszcze dodatkowo mieć kompleksy z tego powodu.

Gość jaasnnnneeewamac
lejla, a ty myślalaś o powiększeniu mózgu? trzeba mieć IQ kurczaka, żeby nawet nie umieć subtelnie zaspamować :O

Gość 70H
75 E to wcale nie jest duży biust,przesadzasz....ja mam 70H i jest duży owszem ale też nie ogromny...nie zamieniłabym go na mniejszy....teraz już w koncu robią duże staniki z małymi obwoidami więc nie jest źle

Gość CCC ...
az się urwią. też pomysł. poroniony!