Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy temat na forum

Jak sprawdzić

Polecane posty

Gość nowy temat na forum

Mój mąż ma ''koleżankę'' (na pewno jeszcze nie kochanka - to pewne), przez którą wali mi się małżeństwo. Ciągle z nią pisze na gg, maile, wysyłają sobie smsy. Wczoraj zrobiłam coś, co jest nie w moim stylu ale musiałam: wzięłam jego telefon jak spał i znalazłam dwie wiadomości od jakiegoś numeru (numer nie podpisany). Mężulek pytał się tej osoby, "co ją/jego gnębi?" osoba ta nie odpisała, bo to był świeży sms, wysłany przed tym jak poszedł spać. No i teraz mam tylko numer telefonu, chciałabym bardzo jakoś sprawdzić czy jest to numer tej panienki. Myślałam, żeby pożyczyć telefon od koleżanki, zadzwonić tam i zapytać o coś, co pozwoliłoby mi dowiedzieć się jak ma na imię ta osoba itp. Macie może jakiś pomysł, co wymyślić, żeby uzyskać te informacje od tej panienki?(jestem prawie na 100% pewna, że to ona), nie chcę udawać kogoś z jakiejś infolinii/banku czy tam czego, bo pewnie jak większość z nas, nie będzie chciał/a rozmawiać.

Gość ghj,m
ja tak kiedyś miałam ale nie zależało mi żeby znać imię, mój facet się upierał że pisze z kolegą więc zadzwoniłam z prywatnego numeru i usłyszałam laskę, wiec wiedziałam już że kity wciska bo to nie facet

Gość esteeeeeee
ja bym poczekala az Maz sie obudzi, powiedziala to co tu napisalas - i ze nie chcesz tego robic, dlatego zadzwonicie razem teraz :) no i zobaczylabym jak sie losy potocza ;) jakby okazalo sie, ze to kumpel, to powiedzialabym, ze zapraszam na obiad, zebysmy sie lepiej poznali ;) a jak kobieta to kompnelabym Meza w dupe, bo na co Ci taki Maz, co sciemnia i robi Ci rogi ???

Gość esteeeeeee
krotka pilka, trzeba znac swoja wartosc :P z Mezem - klamca i zdrajca juz szczesliwa nie bedziesz :) a zycie jest jedno.

Gość nowy temat na forum
podnoszę