Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana 34556

chory facet?

Polecane posty

Gość rozczarowana 34556

Mam problem otóż jestem ze swoim chłopakiem, problem tkwi w tym , że podejrzewaliśmy że prawdopodobnie jestem w ciąży , bardzo się tym przejęłam więc poprosiłam go żeby to zostalo miedzy nami , zeby nikomu pod zadnym pozorem nic nie mowil , wczoraj wchodzi moj brat do pokoju i mowi mi ze podobno w ciazy jestem ze slyszal tak od kolegow zatkalo mnie i powyzywalam chlopaka on twierdzi ze nic nie mowil , nie wierze mu , to swinstwo opowiadac ze sie ze mna kocha i ze moge byc w ciazy , jego poprzednia dziewczyna usunela ciaze i on to rozgadywal wszystkim kogo zna , to chore , zostawic go ???nie chce by psul mi opinie.;/

Gość malinka985
skoro pozwolil poprzedniej usunąc ciąże to widocznie mial to gdzies czy bedzie mial dziecko czy nie.. po drugie skoro rozgadywal o niej takie rzeczy to powinnas sie spodziewac ze o tobie tez bedzie tak gadac.. po trzecie na kilometr widac nawet po tym co napisalas ze to zwyczajny gowniarz.. więc nie rozumiem jak moglas sie związac z kims takim..

opierdol porządnie, jak sytuacja będzie się powtarzała to zostaw. Aczkolwiek nie wiem, czy już nie lepiej teraz to zrobić. Co za facet pozwala usunąć swoje dziecko?

Gość rozczarowana 34556
jestem z nim bo strzela dobre minety