Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malconia

Moj ojciec przyszedl mnie bronic do szkoly i przy nim zostalam sponiewierana!!!

Polecane posty

Gość malconia

U nas w klasie tez jest gnebiony chlopak ze mna na czele, chodzimy do liceum a teraz ten lajdak powiedzial do mnie ze jestem kur. nie wytrzymalam nerwowo i przyszlam do szkoly z ojcem, w tym samym dniu przyszla jego matka do szkoly i uderzyla mnie w twarz. Wiem ze duzo bylo juz takich topicow na kafe ale szlag mnie trafia jak widze jak bronicie tych bezuzytecznych nieudacznikow. A prosze do czego sa zdolni damscy bokserzy. Moj ojciec zwyzywal tego gnoja od damskich bokserow bo jego matka kazala mnie trzymac i uderzyla mnie a on zwyzywal jeszcze mojego ojca.

Gość malconia
Wiec prosze dalej broncie tych nieudacznikow ktorzy ida z matka do szkoly by bila bezbronna dziewczyne. Chcialam jej oddac ale ona powiedziala mi zebym z lapami leciala do swojej matki ktora jak ja okreslila jest kur...

Gość malconia
a na koniec ten damski bokser na oczach mojego ojca , ktory sie patrzac na to podniecil sponiewieral mnie analnie

Gość malconia
A podszywajcie sie dalej na zdrowie!!!! Moj ojciec przyszedl mnie bronic bo nie pozwoli zeby jakis gnoj mnie wyzywal. A ta matka tego gnoja rowniez dzwonila do mojej matki z pretensjami ze ja nastawiam klase przeciwko niemu a moja matka powiedziala jej by sie nie wtracala w to bo jej synowi nalezy sie takie traktowanie.

Gość twoim rodzicom należy się ostr
y wpierdol :)

Gość APETYCZNA ZGRABNA LADY :-) :**
Niestety natrafiłaś na jakąś patologiczną rodzinę... Jeśli ten chłopak nazywa kobiety KURWAMI, to ja wolę nie myśleć co się dzieje u niego w domu i jakie podstawy ma do tego, by sądzić, że ktoś jest kurwą.... Przykład idzie z domu:P Najlepiej nie wdawać się w prowokacje bo takie patologie tylko szukają zaczepki by wyżyć się za swoje zjebane życie.

Oczywiscie skoro matka przychodzi do szkoly i mnie bije bo dokuczam jej synkowi ktory jest chory. I guzik mnie to obchodzi, jego matka zwyzywala moja matke od kurew i mnie i grozila ze mi wpierdoli a gdy moj ojciec chcial postraszyc jej synka to zagrozila ze go zabije.

Gość do APETYCZNA ZGRABNA LADY :-)
Ty też jesteś popierdolona! A jak autorka zachowała się w stosunke do tego biednego chłopca?

Gość do APETYCZNA ZGRABNA LADY :-)
Ten chłopiec nic złego nie powiedział, widocznie jesteś kurwą bo bez powodu tak się nikomu nie powie.

Czyli co? Chyba tutaj kretynki pisza, co bym nie zrobila nie mial prawa przychodzic z matka do szkoly i jeszcze trzymac mnie by ona mnie tlukla i grozila mi.

Gość wiedzialem że ta suka kingusia
zjawi tu swoją gimnazjalną doope.

Gość wiedzialem że ta suka kingusia
ta szmata któa wyżywa się na słabszych.

Gość bobofrut......
0/10