Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baśka Kornelia

czy lekarz mógł się pomylić?

Polecane posty

Gość Baśka Kornelia

Przed chwilą rozmawiałam przez telefon z siostrą. o ciąży. powiedziała mi, że jej lekarz się pomylił na USG. powiedział, że będzie chłopiec, urodziła się dziewczynka. Ja jestem w ósmym miesiącu, i jestem rozdarta, czy w tym wypadku nie iść znowu na USG...

widocznie chodzila do jakiegos lewego lekarza owszem mozna sie pomyslic ale moze w 17 czy max 20tyg ale nie przez cala ciaze bez obaw

to zależy czy płeć robi wielkie znaczenie dla Ciebie... może np. teraz chcesz kupić ubranka, wózek itd? Szczerze mówiąc ja aby dowiedzieć się o płeć dziecka poszłam do lekarza, który ponoć nigdy się nie pomylił ( wiedziałam o tym z opini znajomych etc.). Ponieważ byłam w 8 miesiącu a on włączył 3D to nawet ja pomimo iż lekarzem nie jestem widziałam jak na dłoni, że to dziewucha :D

widocznie chodzila do jakiegos lewego lekarza owszem mozna sie pomyslic ale moze w 17 czy max 20tyg ale nie przez cala ciaze bez obaw

Gość tez przyszła maminka
a ile razy robiłaś usg? ja dla potwierdzenia płci zrobiłam sobie dodatkowe w prywatnym gabinecie u innego lekarza no i się potwierdziło

Gość Baśka Kornelia
Bo ja chodzę do tego samego lekarza co siostra i przy USG on powiedział, że słabo widoczne i że spekuluje że chłopiec i dziewczynka czy powinnam iść do innego lekarza by dowiedzieć się dokładniej? Wiecie, chcę już teraz kupić ubranka i te wszystkie akcesoria :)