Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaangażowana wszystkim

poradźcie w imionach

Polecane posty

Gość zaangażowana wszystkim

dla dziewczynki: -Julia -Hania -Karolina -Anna Chlopczyk: -Wojtuś -Jakub -Julian -Tymek

Gość tez przyszła maminka
wszystkie ładne..akurat w moim guście, tyle że Julia i Kubuś bym odzruciła ze względu na to że na każdym kroku się słyszy te imiona,przynajmniej w moim otoczeniu są same małe Julki i Kubusie

Mi się podobają te imiona bardzo :) jedyne co to mi nie leży ani Julia ani Julian... ale to kwestia gustu ;)

Gość esesese
ale ktore najfajniejsze? podajcie jedno chłopięce i jedno dziewczęce. podałam po 4 takie ktore najbardziej mi się podobają. nie cierpie jak teraz slysze albo jakies udziwiające typu dzesika, nadusia, nikolka, brajanki, albo moda na starocie antoski, zoski, stasie, jasie... tlyko po to by wyróżniac sie z tłumu,

Gość Agentka csi
mnie podoba sie Karolina i Jakub z podanych

Hanna i Wojciech. Dokładnie takie były moje typy jak byłam w ciąży. Masz gust :)

Gość Baśka Kornelia
Mi się bardzo podobają Julka ( moja córeczka ma tak na imię :) ) i Wojtek

Gość oserrkaa
Mi żadne nie podchodzi ja typuje : Aleks i Adaś a z dziewczyny nawet nie biore pod uwage mam już Klaudie :)

Gość a ja wybralabym
Hanie albo Karolinke a dla chlopca nie podoba mi sie zadne :( Aleksander,ew Jakub ( tu gdzie mieszkam na Jakuba nikt nie powiedzialby Kuba :o tylko Jakub w to juz ladnie.mialam kiedys chlopca I nigdy nie mowilam do niego Kuba :o

Gość a ja wybralabym
* chlopaka

Gość esesese
mam córcię Julkę, chciałam koniecznie Hanię bo tak ma moja mama na imię, ale mąż bardzo chciał julcię [nie żeby mial jakies niezdrowe stosunki z moją mamą :) tak jakoś:) ] dlatego córka nazywa się julia hanna, drugie dziecko chcialabym nazwac albo hania wlasnie [tu teraz ja postawie na swoim!] albo wojtuś tak jak chciał mąż nazwać syna.

Gość A mi sie podoba
KAROLINA I TYMOTEUSZ ;) Uwielbiam imiona które można fajnie zdrobnić...Karola albo Tymek :) Hehe

Aha... no to jak mam 2 wybrać to będzie Hania ( moja córa ;P) i Wojtuś :)