Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość playówka

masz wiadomość

Polecane posty

Gość playówka

Dziewczyny czujecie się samotne i macie uczucie że żadnemu facetowi na was nie zależy ?

Gość playówka
Skoro 3 dni się nie odzywa, a później pisze :tęsknie i cisza???

a dlaczego nie? lepiej się męczyć albo być z kimś, kto Cię olewa? spróbuj z nim porozmawiać, jeżeli nic nie pomoże, a są jeszcze powody do zerwania to nie bój się. nie bój się życia. toczy się teraz, a nie w przeszłości.

Chyba go już nie interesuje, zaczął mnie wychowywać. Gadać ciągle żeby się uczyła, jak zadzwoni to pierwsze pytanie brzmi: byłaś w szkole? Czuje się jaką pusta i nic nie warta. W walentynki się popłakałam jak się z mamą pokłóciłam to powiedział że ma racje. Nie przytulił mnie :(

Gość hjytuiytu
daj z nim spokoj nie odzywaj sie do niego z pare dni zobaczysz jak bedzie szalał

Porozmawiaj z nim, że takie zachowanie ci się nie podoba i czego od niego oczekujesz ;) może warto. może to też rodzaj troski, że pyta się, czy byłaś w szkole. tylko trochę za bardzo wchodzi w rolę rodziców.

Zawsze to ja się starałam, on nawet nie napisze. Powiedziałam mu że nie będziemy się widywać, to nic nie odpisał

Jak powiedziałam czego oczekuje to powiedział że nie umie taki być jak ja chce. Obraził się gdy powiedziałam, że nie daje rady się nauczyć do matury.