Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka3234

CZY ZAWSZE UDAJE WAM SIĘ JEDNOCZEŚNIE OSIĄGNĄĆ ORGAZM??

Polecane posty

Gość malinka3234

bo my odkąd jestesmy ze sobą (6lat) to moze z 3 razy nam sie udało , to trochę krępujące , ja zawsze potrzebuje duzo wiecej czasu na osiągnięcie , nic nie daje gra wstępna i inne techniki:(

Nam się udaje ;] Musiałem się nauczyć przedłużać stosunek, bo kobieta nie chce w 3 minuty dochodzic ;p

Gość Ameba22
hej:) czasem nam się udaje, ale czesciej to on mnie doprowadza wczesniej do orgazmu a poxniej on dochodzi :) jak nie daje rady "naturanie" :D to wyjmuje na chwile penisa, robi mi palcówkę i jak zaczynam dochodzić to spowrotem wkłada mi kutasa i jedziemy już oboje do orgazmu :D

Gość nam się nigdy
to nie udało :( jesteśmy ze sobą 3lata i nigdy nie mieliśmy wspólnego szczytowania :(

bo biologia nie jest ustawiona na to żeby kobieta miała orgazm w tym samym czasie co facet a na tym żeby kobieta okazywała ogromny stan podniecenia taki który by spowodował wytrysk i.... zapłodnienie Dlatego trzeba oszukiwać biologię i doprowadzać partnerkę do orgazmu przed wytryskiem.

Gość ja uwielbiam mieć orgazm
podczas wytrysku, więc w prawie każdym stosunku dochodzimy jednocześnie. Czasem, ale rzadko ja pierwsza. Gdy nie mogę dojść z powodu kiepskiego dnia, to zaspokajam tylko mojego partnera. Ale nigdy nie było, że on przed. Bo w takim przypadku jest "po zawodach".

Gość Laula
udaje sie czesto :))

Gość Laula
ale to przyszlo z czasem , paru partnerów seksulalnych. Bylam z facetem 5 lat, nie udało nam sie, po nim mialam paru też nie, teraz sie nauczylam :)

Gość Naturysta-h
Nie zawsze sie to udaje. To zalezy od stopnia podniecenia. Mi sie juz zdazylo ze sie spuscilem po kilku sekundach - tak bylem podniecony.

Gość Naturysta-h
A najczęśćiej jestem tak moco podniecony wtedy, gdy uda mi się wyrwać jakiegoś młodego prawiczka, który uciekł z domu i nie ma gdzie nocować. Wtedy to spuszczam się nawet po 5 ruchach, znaczy pchnięciach.

Gość Naturysta-h
Poprzednia odpowiedz - to podszyw. Nie masz zboczencu wlasnego zdania.