Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aksamitK

OCEŃCIE!

Polecane posty

Gość aksamitK

Witam wszystkich, znajdują się tutaj jakieś fryzjerki, stylistki lub osoby znające się na tym ? Mianowicie, chciałabym wiedzieć jakiego kształtu jest moja twarz?? i jaka grzywka do niej pasuje, myślę ostatnio o takiej prostej przez długość czoła nad oczami tylko nie wiem czy będzie mi w niej dobrze, pomoże ktoś?

Gość aksamitK
Oczywiście pokażę zdjęcie tylko zalezy mi na komentarzu osoby znającej się chociaż troszkę na tym.

Gość natasha111
ja pomoge. znam sie na tym calkiem dobrze

Gość aksamitK
up

Gość Denny Rose :))
ładna z Cb dziewczyna ale na moje taka grzywka u ciebie nie za bardzo będzie pasować

Gość aksamitK
nikt się nie zna? :(

Gość aksamitK
bardzo dziękuję za komplement:) dlaczego tak myślisz? może i tak być nie będę się upierała zależy mi na opinni innych:

Gość aksamitK
trudno jest mnie samej ocenić jak będę wyglądała.

Myślę że tak ja teraz jesteś ścięta jest Ci ładnie a taka grzywka prościutka o jakiej piszesz wydłuży ci twarz:) Ty musisz się dobrze czuć w wybranej fryzurze ale czy bedziesz chyba nie wiesz skoro pytasz :) zaryzykuj zawsze prostą grzywkę można poprawić jeśli pójdziesz do dobrego fryzjera :) i dopiszę też że ładna to ty jesteś :)

Gość aksamitK
z powodu grzywki ubolewam :) z powodu ust jest mi miło:)

Gość aksamitK
bardzo dziękuję za miłe słowa:) Właśnie nie jestem typem ryzykantki i dlatego chciałam poznać Wasze zdania, zastanawiam się czy coś zmienić w wyglądzie ale nie muszę tego koniecznie robić:)

Gość kdjfhnvldjfghdsfghsfdhfgh
zrob sobie grzywke, najlepiej taka na caly ryj, to bedzie najlepsze rozwiazanie. A jak juz bardzo takiej nie chcesz, to polecam operacje plastyczna kinola. Pozdr!!

Gość aksamitK
Nie mam problemu ze swoim nosem, jeżeli Ty go masz to bardzo mi przykro ale nie pomogę:)

nie masz? A powinnaś! :O

Gość aksamitK
przykro mi, że Cię zwiodłam :)

Jak widać wredota wśród grubych i pryszczatych dziewuch się szerzy!!! Co za żałosna musisz być skoro i zazdrosna!

czemu od razu zazdrosna ma byc ? autorka rzeczywiście nie ma idealnego nosa , a ze jej to nie przeszkadza to dobrze bo ma inne atuty :classic_cool:

Gość aksamitK
Zupełnie się nie przejmuję tym, łatwo jest komuś oceniać innych pozostając anonimowym:)

zartowalam autorko, w gruncie rzeczy jestes ladna:* a nikt nie jest idealny (no moze za wyjatkiem mnie:D:D:D)

Ladnej, we wszystkim ladnie.A co dopiero takiej pieknosci jak Ty !Najlepsza jednak Twoja ozdoba jest mlodosc!

Gość aksamitK
bardzo bardzo mi miło:) szkoda tylko, że temat mojej grzywki pozostał tłem tych rozmów.

''zrób sobie grzywkę na cały ryj!'' nom trafne masz żarty tylko pozazdrościć :) A poza tym co ma do tego nos jak dziewczyna zapytała o ścięcie włosów? ;/

a grzywke masz fajną jaką masz i nie rób na całe czoło bo masz trójkątną twarz i broda będzie rzucać sie w oczy

Gość aksamitK
w końcu jakiś konkret ! TRÓJKĄTNA TWARZ uzyskałam odpowiedź na dręczące mnie pytanie! DZIĘKUJĘ :):-*

"a grzywke masz fajną jaką masz i nie rób na całe czoło bo masz trójkątną twarz i broda będzie rzucać sie w oczy" rzucająca sięw oczy broda, to jest to na co zwracam uwagę od dziś! :D

Gość aksamitK
nie chciałabym żeby z mojego powodu zmieniały się czyjeś upodobania.

Gość natasha111
co wy chcecie od jej nosa? ma zupelnie normalny nos i jest ladna dziewczyna.. wy duzego nosa nie widzieliscie. zwlaszcza ty piczka kurwo jebana, ciekawe jaka ty masz maske i jaki kulfon autorko masz rzeczywiscie trojkatna twarz tak jak ktos wczesniej zaowazyl i ladnie ci jest w tej grzywce jaka obecnie posiadasz. ale wydaje mi sie ze w prostej na cale czolo tez byloby ci fajnie o ile nie masz tzw "wicherka" czyli takiego wlosa ktory rozdziela grzywke i w jednym miejscu wlosy sie tak do gory unosza i ta grzywa sie jakos tak rozdziela.