Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana naiwna chyba idiot

Jestem zaslepiona chyba! Czy on mnie ewidentnie oszukuje??? moze przesadzam??

Polecane posty

Czesc dziewczyny, napiszę szybko, Proszę o pomoc. Jestem z chlopakiem 5 lat. Zawsze wieczorem pisze mi sms w stylu dobranoc. wczoraj napisał mi o 22:30 jakos, ja odpisalam i potem cisza do rana. rano napisal,ze zasnal. ok, nie mam o to pretensji i nie o to tu chodzi. Dzis rano napisal mi SMS ze idzie do sklepu modelarskiego. ok napisalam,że moze przejdziemy się razem? Na co on napisal ze juz jest w drodze i spotkamy się pozniej. ja na to ze ja juz jestem w drodze tez (mimo ze nie bylam,bylam w domu). to nic na to nie odpisal, bylo to ok 14. potem napisal ze napisze jak dojdzie do sklepu bo jest zimno, to raptem 10-15 minut drogi. Jest godzina 15.10 nie odezwal się do tej pory, nie odbiera moich polaczen, prawdopodobnie wyciszył telefon. Podejrzewam ze umowil sie z kims. nie wiem co robic

Gość mnie tam takie rzeczy nie
jestescie siebie warci :O

a co ja zle zrobilam??

Gość krups
jak kupił nowy model czołgu do składania to masz go z głowy na dwa tygodnie i LUZ :)

Gość Szkieletowa
No i w czym masz problem? :( Albo facetowi spadła ochota na byzkanie,albo wprost przeciwnie - stuka kogoś innego.

Gość krups
zwiewajcie dziewczyny od modelarzy bo to są takie typy, klocki LEGO zamienili na nową zabawę , cały pokój zaświniony i nigdy nic nie dokończone , PAN PIOTRUŚ PAN :)

ale ten model to nie dla niego.planowal kupic siostrzencowi

Gość Szkieletowa
i ty w to wierzysz?

Gość Nie za kolorowo
Wiesz co? ja identycznie robiłam, jak swojego faceta zdradzałam. Niby musiałam wyjść do sklepu, niby na chwilę do koleżanki, nie odzywałam się, a później były tłumaczenia, kolejka w sklepie, spotkałam koleżankę, nie słyszałam telefonu. Jednak mam nadzieję, że się mylę i Cię nie zdradza, pozdro;]

Gość takasobie111
hmm a ni masz swojego zycia , facet ma hobby ,poszedl do sklepu z zzabwkami chcial isc sam bo pewnie wszystko oglada, pomału przebiera i nie chcial zebys mu marudzila , teraz pewnie oglada i nie odbiera a ty zaraz ze ma dosc chore

odezwal sie, dzwonil, ale nie odebralam bo nie chce mi sie z nim gadac

ile masz lat? 15??!! wystarczylo ze chlopak nie napisal ci smsa bo mial swoje zajecie a ty go od razu podejrzewasz o zdrade?? daj mu moze troche luzu, ja bym zwariowala z taka dziewczyna, moze poprstu chcial pobyc sam i troche od ciebie odpoczac skoro jestes taka natretna. wyluzuj bo inaczej zaden normlany gosciu z toba nie wytrzyma. podziwiam go ze juz 5 lat z toba siedzi, wielkie uklony dla niego.

jak ty nie odbierasz bo nie chce ci sie z nim gadac to jest niby ok tak?! a jak on nie odbierze to od razu zdrada!! hahahaha smiechu warte. zachwoujesz sie jak bachor, dorosnij najpierw do zwiazku.

Gość Szkieletowa
kurwa ludzie to mają problemy :P

dobra koniec tematu