Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nataliee

Nowa moda "baby joga"

Polecane posty

Gość kasia per43
walnełabym w ryj tej babie w czepku i niebieskim kostiumie za ta dumna mine podczas wykrecania tego dziecka na wszystkie storny, nie wspone juz o rodzicach ktorze nawet tchu dzieciom zlapac nie daja a juz spowrótem do wody zanurzaja. tragedia

Straszne jest to, że wystarczy źle złapać i można dziecku wykręcić rączkę czy nóżkę. Zero wyobraźni :o

Gość kasia per43
wykrecic jak wykrecic ale zwyczajnie upóscic i cos zlamac teakiemu dziecku nie mowiac juz o niedotleniu mozgu z powaodu ciaglego trzymania pod hwoda niemzlaze, idioci, jedna z druga sie gapia jakby to cos super bylo...

No bo podobno jest super :p A mnie aż w sercu kuje, jak patrzę na te maleństwa :o

Jakiś czas temu krążył tu filmik jak taka jedna kobieta wywijała podobnie dzieckiem. Niby mówili, że to fake... Ale po obejrzeniu tego materiału i kilku innych jestem już pewna, że to nie była ściema :o

Gość Hahaha przynajmniej
się dziecko pływać nauczy :D

Gość Hahaha przynajmniej
A z niedotlenieniem przesadzacie bo widac wyraznie ze one wsadzają to dziecko pod wode tylko na kilka sekund. W Polsce też są zajęcia z niemowlętami w wodzie.

Gość deeeedfggg
ruskie to wytrzymałe, gniotsia sie a nie łamiotsia. A co do tego niedotlenienia to i może jest to chwila ale ja pierdoliłabym aby mnie ktoś wrzucał tak do wody, też nie umie pływać, chyba bym takiej osobie w ryj załadowała

Co do nauki pływania nie mam zastrzeżeń. Sama na takie uczęszczałam z dzieckiem. No, ale to wykręcanie dzieckiem na wszystkie możliwe sposoby, to jakieś nieporozumienie :o

Gość Hahaha przynajmniej
Przesadzacie. Nic im nie będzie.

Gość Hahaha przynajmniej
Świetny plan, koniecznie tak zrób :D

Gość ogryzek pyzek...
To jest chore.Pomijam juz kwestie delikatnych stawow u dziecka, ktore łatwo uszkodzić nawet podczas wprawnego "wymachiwania" dzieckiem. Ale czy te baby pomyślały, ze dla takiego maluszka takie fikołki i w takim tempie to jak dla nas diabelski młyn w wesołym miasteczku??? Albo i gorzej, to są ogromne przeciążenia dla takiego małego ciałka. Tak to trenują kosmonauci! To jest barbarzyństwo. Nauka pływania noworodków to nic nowego i nic szkodliwego. Ale na tym filmie akurat jest pokazane, jak kobieta wciska pod wodę rozkrzyczane dzieco! Dziecko, któe zanosi się od płaczu! To jest jak igranie ze śmiercią, bo o zadławienie wodą w takiej chwili nie trudno. Tego się uczy dzieci przy ich uspokojeniu i wyciszeniu. Nie na siłę, na chama, za wszelką cenę. Bo jak tu jużktośnapisał... rzeczywiście, może i ruskie są gniostwa nie łamiotsa, ale na miłość boską, to tylko dzieci! Ludzie bez wyobraźni.... To powinno być karalne.

Gość hahahahahahahahahaha
no to przyszłe mamuśki maja nowy temat by się podniecać! jejku jak obserwuje te kobitki mam wrażenie że one jeszcze w ciąży będąc już biorą udział w wyścigu szczurów! która ma lepszego lekarza, rodzi w lepsiejszym szpitalu,k ta chodzi na jogę a ta ma prywatne zajęcia z położną, a tej facet to już z brzuchem gada a ta już wypróbowała najnowsze przepisy polecane w kolejnym 'super ' programie dla mamusiek w tvn style... to chore, te kobitki już konkurują a potem jak dziecko już jest musi sprostać chorym ambicjom rodziców którzy go w przedszkolu już na 3 języki obce zapiszą byle się w piaskownicy pochwalić...żal

Gość Hahaha przynajmniej
Gdzie ty tam widzisz dziecko ktore sie zanosi od płaczu? :D Uśmiałam się :D

Zobaczcie ten filmik z drugiego linku. Ja się zastanawiam co tymi kobietami kieruje, bo chyba nie dobro własnych dzieci :o Nie widzę żadnych korzyści z tego co one robią, przeciwnie... mogą nieźle zaszkodzić takiemu maluchowi.

Gość Hahaha przynajmniej
A to dziecko w 1:58 wygląda jak z okładki płyty Nirvany "Nevermind" :D

Gość ogryzek pyzek...
Ty Ha ha ha, jak masz problemy ze wzrokiem, to są na to lekarze wiesz? Obejrzyj ten film może kilka razy, to jest szansa, że zobaczysz... Boże, ślepe to, a się wypowiada....

możemy sie oburzać a one i tak będą swoje robić. no cóż, ja swojemu oszczędzę takiej gimnastyki ;)

ajjjj nawet nie oglądam do końca nie moge n a to patrzeć.

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej